Pokaż wyniki od 41 do 50 z 104

Wątek: Forum sprzętowe i nic poza tym?

Widok wątkowy

Domyślnie

A dlaczego uważasz, że tak nie jest? Sprzedając reklamy na rynku lokalnym masz 5000 odbiorców i kilku reklamodawców. Na rynku ogólnokrajowym trzeba pomnożyć to razy co najmniej kilka. (i nie chodzi mi tu tylko o adwordsy czy inne banery, ale konkursy fotograficzne sponsorowane itp. itd)

Jeśli tak nie jest jak mówię, to zacytuję Vitez właśnie Ciebie: "to jest (Twój) Wasz problem", że nie macie ludzi, którzy mają potencjał, żeby uczynić to forum Najlepszym i Najprzychylniejszym dla użytkowników, jednocześnie dając Wam zarobić godziwe pieniądze.

Pozdro

P.S. A co do zysków z adwordsów i ledwo pokrycia z nich hostingu, to śmieje się do łez. Chcesz mi powiedzieć, że nie zarabiacie na nich 300zł na rok?! Jak nie, to macie u mnie hosting za taką cenę bez żadnych limitów (i nie traktuj tego jak reklamę).

I są tak jak napisałem wyżej, inne możliwości uatrakcyjnienia forum niż zamieszczanie banerów (a banerki lecą i tak, tylko za grosze).

...a i jeszcze jedno... mówisz o kosztach rozwoju, a wyszukiwarki nie możecie naprawić co najmniej tak długo jak ja odwiedzam to forum.

Pozdro!
    Ostatnio edytowane przez Janek1977 ; 23-08-2011 o 00:56
    D3

Uprawnienia umieszczania postów