Pokaż wyniki od 71 do 80 z 104

Wątek: Forum sprzętowe i nic poza tym?

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    rzecz w tym, ze taka niemoznosc na chwile obecna jest nie kwestia odgornych decyzji moderatorow czy administracji, tylko grona uzytkownikow, bo to jest forum uzytkownikow...
    Agreed.

pozytywna (mysle) wiadomoscia jest to, ze administracja ma, jak widac na zalaczonym obrazku, checi i pomysly, zeby pociagnac forum w kierunku bardziej ogolnym. to sie nie stanie pewnie od razu, ale...
    Również pozytywnie się na to zapatruję.

to juz ocena subiektywna. z punktu widzenia glownego profilu tego forum, no to jednak te "sporo osob" ma racje, jesli mowimy o waznosci na tematu na CB...
    Pewnie, że subiektywna. Niemniej przynajmniej ja chętnie poczytałbym ambitne dyskusje o zdjęciach, może nawet swoje zeskanował i wrzucił. Sęk w tym, żeby fotografie były krytykowane w sposób konstruktywny, by móc coś z takiej krytyki wyciągnąć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    (...) na wybitnych zdjęciach po prostu nic nie ma. Przykładem niech będzie oklepany „Liść kapusty” Może on tam i jest ale niekoniecznie każdy musi go tam widzieć. Może dostrzegać za to wiele innych rzeczy a dyskusja będąca w temacie zdjęcia siłą rzeczy zmierzająca w stronę nieco bardziej abstrakcyjnego myślenia może przypominać OT jednocześnie nim nie będąc.
    Jak dla mnie zbyt wysoki poziom abstrakcji tego komentarza. Ale może przez nadchodzącą jesień i nowy semestr na uczelni trochę przygłupi się zrobiłem.
    Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 07-09-2011 o 13:14 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów