Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    Pod względem cieni 5dmk2 to chyba najgorszy dostępny obecnie na rynku Fulfrejm, no ale za to jedyny z relatywnie dobrym video.
    Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    Woziłem się z moim 5D w którym wymieniono płytę główną (bez poprawy obrazu) no i zostałem z bandujacym egzemplarzem {...}
    W teście Optycznych 5dmk2 nie wykazuje takich wad jak u mnie, foty podciągane o 4EV są czyste jak łza - więc coś jest nie tak.
    Czyli mamy znowu do czynienia z Syndromem Wyspy Bahama? Tym razem ogólnie dotyczącej modelu aparatu, na podstawie oceny szumów z zepsutej puszki?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    *miało być "dotyczącym".
    Ale w sumie, w czasach kiedy kanony piekna kobiecego ciała definiowane sa przez mężczyzn kochających mężczyzn, a pozostali zamiast regularnie chodzić z dzidą do lasu, na siłę starają sie być "metroseksualni", to i "syndrom" może być rodzaju żeńskiego A co!? Zwłaszcza, że edycja, jak nie działała, tak nadal nie działa.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 06-05-2011 o 23:52 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów