Nooo! A ilu ludzi robi jeszcze skutecznie 40D i starszymi ..... Miło fruwać np. Maybachem albo innym Porsche ale całkiem innymi też da się pojechać nieprawdaż ?;-)
Ostatnio edytowane przez Jasper ; 31-12-2012 o 16:06
Jak najbardziej trzymam się tematu. Wyraziłem swoje zdanie na temat newsa o zaprzestaniu produkcji aparatu, który posiadam od ponad 3 lat. Jeśli w moim wpisie widzisz coś niestosownego, to są na forum odpowiednie narzędzia, aby raportować to moderatorom.
hymm szkoda konca produkcjia ja właśnie po 15 stycznia chciałem zakupić. No ale jeszcze chyba będą dostępne przez jakiś czas na półkach sklepowych ? Jeśli można zrobić tu taki mały ot to jak sądzicie w jakiej sieci sklepów najlepiej (najtaniej) mozna zakupić to body lecz żeby wrazie gwarancji nie robili problemów itp?
Brak ;(
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Da się jakimkolwiek sposobem puścić zamontowaną lampę na M, żeby se tam coś minimalnie błyskała i używać A-iso w PAS?
Nie jest to aż tak bardzo wbrew logice w pewnych warunkach, przynajmniej dla mnie.
Można zawsze kupić używanego 5D Mk II tylko tu jest problem odnośnie faktycznego stanu. Jak nie dopytasz sprzedającego o konkrety i nie poprosisz żeby wpisał te konkrety do aukcji to nic z tego. Teraz trochę myślę o kupnie Mk II tylko czuję się trochę jak wtedy kiedy szukałem Passata z oryginalnym przebiegiem. Sami krętacze - wymienione migawki i ani słowa o tym w aukcji.