Strona 126 z 410 PierwszyPierwszy ... 2676116124125126127128136176226 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 251 do 1 260 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

To raczej zasada "najsłabszego ogniwa".

@ jacek220
    nie chcę tu siać niepokojów i fermentu, ale coś chyba jest na rzeczy.
    Ostatnio robiłem sobie fotki obiektywem 24-70 (którego uwielbiałem na starej piątce) i jednocześnie popstrykałem niemal te same sceny 24-105 i trochę sie zaniepokoiłem: ewidentnie widać różnice w szczegółach na korzyść 24-105.
    Teraz , wypuszczając 5Dmk2, Canon chyba MUSI wprowadzić następcę, czyli 24-70 II (może nawet z jakże oczekiwanym przez wielu ficzerem o nazwie IS)

Domyślnie

Tekst Bena Longa czy warto przesiadac sie z 5D na 5DMkII:

Part 1:
    http://www.completedigitalphotograph...p=544#more-544

Part 2:
    http://www.completedigitalphotograph...p=546#more-546

pozdrawiam,

Zbyszek

Dopiero zaczyna Awatar CmaBarowa
    Miasto
    Bar

Domyślnie

hmmm a ja mam pytanie zauważyłem jedną rzecz w swoim 5D mk II. Bawiąc się w menu lub przeglądając zdjecia nagle ekran robi się czarny... wyłącza się. muszę znowu wcisnąć menu ma ktoś pomysł co to może być ? bo co innego jak po określonym czasie wyłącza się ekran a co innego jak ni stąd ni zowąd.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CmaBarowa Zobacz posta
    hmmm a ja mam pytanie zauważyłem jedną rzecz w swoim 5D mk II. Bawiąc się w menu lub przeglądając zdjecia nagle ekran robi się czarny... wyłącza się. muszę znowu wcisnąć menu ma ktoś pomysł co to może być ? bo co innego jak po określonym czasie wyłącza się ekran a co innego jak ni stąd ni zowąd.
    Naciskasz sobie niechcący podgląd głębi ostrości swoim własnym paluszkiem ;-). Też się chwile zastanawiałem co się dzieje. Jak przysłona jest otwarta na max to tego nie słychać. W starym 5d jakoś inaczej rękę się trzyma bo mi palec nie trafiał na ten guziczek.
    Od razu można na to wpaść zakładając lampę. Bo wtedy naciśnięcie wyzwala błyski pilotujące.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c3po Zobacz posta
    Naciskasz sobie niechcący podgląd głębi ostrości swoim własnym paluszkiem ;-). Też się chwile zastanawiałem co się dzieje. Jak przysłona jest otwarta na max to tego nie słychać. W starym 5d jakoś inaczej rękę się trzyma bo mi palec nie trafiał na ten guziczek.
    Od razu można na to wpaść zakładając lampę. Bo wtedy naciśnięcie wyzwala błyski pilotujące.
    Tez to zauważyłem (wypalającą lampę). Faktycznie bardzo łatwo trafić na ten guziczek.
    Jarek

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Tez to zauważyłem (wypalającą lampę). Faktycznie bardzo łatwo trafić na ten guziczek.
    Dokładnie tak, on u mnie taki jakiś mocno wystający... Tak mniej więcej 3x bardziej wystaje niż w 40D...

Dopiero zaczyna Awatar CmaBarowa
    Miasto
    Bar

Domyślnie

bez jaj :P taka głupotka hehehe może faktycznie sprawdzę w domu z ciekawości Dzięki

Bywalec Awatar Marcin K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja tego nie zauważyłem, bo nie mam tego aparatu, ale myślę, że jakbym go miał, to też bym to zauważył.

Przepraszam.
    Nie mogłem się powstrzymać.
    Marcin Kasiński
    http://itzone.pl

Domyślnie

ja mam 5d2 wiec chyba nie pozostaje mi nic innego niz tez to zauwazac

A tak w ogole to wy tez macie taki wysoki banding na iso 12800 w ciemnych miejsciach, ze sie tego nawet do weba nie da wykorzystac ? Chyba ze w czb.
    Ostatnio edytowane przez furzyk ; 04-02-2009 o 14:27
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Strona 126 z 410 PierwszyPierwszy ... 2676116124125126127128136176226 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów