Strona 124 z 366 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 231 do 1 240 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Domyślnie

tak 1.1.1 jest do starego
    po przedstawieniu sprawy i wyjasnieniu ,ze to 1.0.7 jest najnowszy mam odeslac puche i dostac nowa...no to poczekamy zobaczymy...

CmaBarowa,pisze po raz kolejny ,ze zauwazylem to na normalnych zdj...dotarlo ? Zreszta jak narazie nie trafilem na drugie 5dmk2 z taka wada wiec zluzuj poslad.
    Chyba ,ze za nienormalna sytuacje zdj uwazasz np 17-40@17 +1/24+iso800.
    Ostatnio edytowane przez fotobronx ; 18-02-2009 o 16:02

Domyślnie

mialem na mysli to, ze firmware 1.1.1 jest ale do 5d a nie do 5dmk2. I chodzilo mi o to ze porabalo sie gosciowi, ktory koledze udzielil takiej informacji.

Do tego nie uwazam zeby to byl blachy problem bo na takich czasach czesto sie nocne zdjecia robi. Sam lubie pofocic sobie niebo od czasu do czasu - lepiej miec taka mozliwosc niz jej nie miec. Cegielki, kwiatki i pieski to nie wszystko.
    Ostatnio edytowane przez furzyk ; 18-02-2009 o 16:39
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Coś już napisał

Domyślnie

CmaBarowa mialem podobny problem gdy bawilem sie lampami wyzwalanymy przez PC z mojego 40D. Po przeszukanie instrukcji znalazlem rozwiazanie - w trybie Live View chcac wyzwalac nie kanonowskie lampy trzeba ustawic tryb Silent Mode na Disable.
    Sorry, ze nie po polsku ale uzywam angielskiego menu i instrukcji.

Dopiero zaczyna Awatar hazy

Domyślnie

Wersja firmware'u 1.0.7 to najnowsza z najnowszych. Pierwsze puszki, jakie pojawiły się w PL miały wersję 1.0.6.

Pozdrawiam - hazy
    ... i nie mam czasu robić zdjęć

Coś już napisał

Domyślnie

Stało się. Dotarła do mnie puszka... Klapka mimo starań nie trzeszczy, firmware 1.0.7. Ale żeby nie było za dobrze, znalazłem jednego hotpiksela (a może dwa złączone). Mam się cieszyć że tak mało? Ile takich hotpikseli jest podstawą do reklamacji sprzętu?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinto Zobacz posta
    Stało się. Dotarła do mnie puszka... Klapka mimo starań nie trzeszczy
    U mnie na początku też nie trzeszczała, ale rozkręciła się z czasem Czyli generalnie nic się nie zmieniło w tej kwestii.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    U mnie na początku też nie trzeszczała, ale rozkręciła się z czasem Czyli generalnie nic się nie zmieniło w tej kwestii.
    tak to jest

Ale to nie klapa lecz obudowa. Jak otworzy się klapkę od baterii to na zewnętrznej ściance jest łączenie 2 elementów obudowy i jeden z nich lekko się przemieszcza.

Bywalec

Domyślnie

może nowy firmware rozwiąże ten problem?

EOT
    pozdrawiam
    Tomek

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Miej litość...

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

a ja ponawiam pytanie o aku. Są dostępne zamienniki? Jeśli mam dać za aku oryginalny taką cenę jaką oferują sklepy internetowe, to wolę się pomęczyć na jednym do czasu pojawienia się zamienników...
    BTW, u mnie też klapka trzeszczy :P

Strona 124 z 366 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów