Sęk w tym że nie klatka na sekunde i wypasione szkło
Sęk w tym że nie klatka na sekunde i wypasione szkło
ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przepraszam nie chce być niegrzeczny , ale chyba nie wiele ślubów robisz ..wiesz ilu parom mówię przed ślubem w domu co będę robił i jak mają się zachowywać a ile z nich to później robi…stres..stres. i jeszcze raz stres… wszystko zapominają może ze 2 na 10 par się stosuje ..najczęściej są tak znudzeni mszą że marzą tylko żeby tylko wylecieć z kościoła na obiadek…
ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,
Ok ..szkoda gadać chyba preferuje inny rodzaj fotografii...zmieńmy temat
Jak wygląda sprawa Auto Iso w 5D II ktoś korzystał na ślubie ?
Ostatnio edytowane przez ddarc ; 12-01-2009 o 00:57
Auto ISO ustawia się do 3200 max. Przy manualnym trybie + lampa często ustawia się na 400. Dobiera ISO do ogniskowej (czyli jak masz ogniskową 50mm to potrafi dać czas 1/50s i jakieś tam ISO)
dzięki nie mam więcej pytań
Kurczę, tak czytam te posty i czytam...ludzie no..kupcie sobie Nikony i skończcie te narzekania na biednego Canona i 5D Mark II, nikt was przecież przy tym systemie nie trzyma na siłę, na pewno znajdą się tacy, którzy od was chętnie szkła odkupią i jeszcze pocałują w przysłowiową rękę.
Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach rządzą księgowi we wszystkich firmach, puszki idealnej nie ma co się spodziewać, co więcej, po co robić puszkę, która będzie spełniała oczekiwania większości grup, sporo można zrobią taką, z której będą zadowoleni np. tylko studyjni? Sprzeda się i tak w wystarczającej ilości egzemplarzy, firma zarobi na interesie, za kilka miesięcy, czy za rok puści model dla ślubnych...i zarobi na tym jeszcze więcej...
Ot cała filozofia. Poza tym proponuję wszystkim sprawdzić możliwości wysłużonego 5D Mark I, ale tak w 100% i dopiero wtedy psioczyć na Canona, IMO ta puszka nadal wyprzedza Nikona i jego D700...