Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Soprano
    Miasto
    Dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    No ale jak walnięte? :-) Przecież wrzuciłem sampla z 5D a nie niewiadomo z czego z podmienionym EXIF. Twoje 5D dawały gorszy obraz od mojego sampla czy twój nowy D3 daje lepszy niż to co wrzucił Fatman?
    Wlasciwie to nie specjalnie zwyklem operowac na samplach robionych w roznych warunkach przez rozne osoby. Ja bazuje na swoim wasnym doswiadzeniu, mam obie puszki i choc nie lubie tego robic, cos mnie podkusilo i sobie przetestowalem obie te puszki, rawy wolane w Aperture II, coby miarodajne byly i wniski mam takie nie inne, moze przy odpowiedniej obrobce RAWy z 5D beda tak "dobre" jak JPGi Fatmana, nie wiem.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale kogo chcesz pocieszać - siebie ?
    I po co te sarkazm. Kazde zdanie wyrwane z kontekstu moze miec "wypaczone" znaczenie. Zastanow sie nad tym co napisales, lezy sobie u mnie na biurku 5D i D3 z bardzo dobra optyka, wczesniej mialem naprawde "kultowa" optyke Canona, teraz mam "kultowe" Nikkory, i czy ja mam powody do pocieszania siebie?.

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Soprano ; 08-03-2008 o 05:11 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów