Pokaż wyniki od 1 do 10 z 897

Wątek: 5Dmk2 czy 7D

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

przez 45 stron ludzie mający aparaty 5dmII oraz 7d dyskutowali, uzasadniając swoje teorie, na 46 stronie ośmieliłem sie poprosić o tekst złożony z dwu zdjęć z obu aparatów tym samym szkiełkiem, z testu nie wynika, to co było przedmiotem dyskusji, a teraz moja wina, ja się czepiam i mam czytać fachowe testy, na dodatek OBIEKTYWNE, gdzie w ...Optycznych czy u Nikona? Zapytałem ludzi którzy nie robia testów tylko zdjęcia, widocznie lepiej nie pytać?

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czołgista Zobacz posta
    przez 45 stron ludzie mający aparaty 5dmII oraz 7d dyskutowali, uzasadniając swoje teorie, na 46 stronie ośmieliłem sie poprosić o tekst złożony z dwu zdjęć z obu aparatów tym samym szkiełkiem, z testu nie wynika, to co było przedmiotem dyskusji, a teraz moja wina, ja się czepiam i mam czytać fachowe testy, na dodatek OBIEKTYWNE, gdzie w ...Optycznych czy u Nikona? Zapytałem ludzi którzy nie robia testów tylko zdjęcia, widocznie lepiej nie pytać?
    Powinieneś wiedzieć, że ze względu na różny rozmiar matrycy nie jesteś w stanie zrobić tych samych ujęć tymi aparatami.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jasper Zobacz posta
    To czytaj dokladnie canon rumors...
    Radzę poczytać canon rumors, szczególnie komentarze użytkowników PO każdej z ostatnich, prze********ych premier Canona.
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 19-12-2010 o 17:42 Powód: Automerged Doublepost
    Entuzjastyczny Neofita

Uprawnienia umieszczania postów