Pokaż wyniki od 1 do 10 z 174

Wątek: Sprzedaż RAW-ów

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koy Zobacz posta
    Tak myślałem, że bez prywaty się nie obejdzie Krytyke przyjmuje - ile słów osób tyle opini. Widzę, że fotoziutkizm to już na stałe do słownika wszedł.
    Bez urazy, pytałeś więc odpowiedziałem, a jak wszedłem na Twoją stronę to zrozumiałem dla czego pytasz. Na początek mniej lampy i nie prosto w twarz i już będzie lepiej.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez patyn Zobacz posta
    Tutaj mogę się po części zgodzić. Jeżeli stać by mnie było na kogoś kto jest nie tylko świetnym fotografikiem ale i grafikiem ... RAW-y nie byłyby mi potrzebne. Co nie zmienia jednak faktu, że technika tak pędzi na przód, że z obecnych RAW-ów w PS-ie za 10 lat może da się wyciągnąć rzeczy o których nawet taki szpec jak Ty obecnie nie ma pojęcia. Ale cóż ... nie miałbym ich ... bo 10 lat wcześniej musiałbym dopłacić +50%.
    Wszystkie informacje jakie są w Rawie możesz wyciągnąć już dzisiaj, za 10 lat ani nawet za 100 ich nie przybędzie.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 31-03-2010 o 23:36 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów