Strona 275 z 608 PierwszyPierwszy ... 175225265273274275276277285325375 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 741 do 2 750 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    "Adasie" sensownie zrobić 30 w APS-C (75MPix w FF)? Czy to tylko gdybanie z cyklu "czarny krzem"?
    zdRAWki
    Pewnie że się da - w komórkach jest już 14 mln na dużo mniejszej powierzchni .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Pewnie że się da - w komórkach jest już 14 mln na dużo mniejszej powierzchni .
    Tylko jak to szumi :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony

Domyślnie

Dlaczego Canon, ani żadna z pozostałych firm produkujących aparaty fotograficzne, nie zrobi serii skierowanej do klientów mających alergię na dużą ilość pikseli i na ultrazoomy? Googlując trafiam tylko na takich alergików, więc chyba byliby odbiorcy. Trochę OT (i pewnie nie raz było zadane to pytanie) -z góry przepraszam.
    Podpisał: Naiwny

Uzależniony

Domyślnie

Przeciez nikon twardo przy 12mpix stoi w FX.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Tylko jak to szumi :-D
    Normalnie - prawie jak za czasów analoga - 27 din używało się jak się na prawdę musiało .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Przeciez nikon twardo przy 12mpix stoi w FX.
    Kończąc OT: i jest to świadoma polityka Nikona? A D3x?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Kończąc OT: i jest to świadoma polityka Nikona? A D3x?
    Pieczętując koniec OT oceń sam: http://www.bythom.com/2010predictions.htm
    A D3x to nie tylko liczne piksele, na które można liczyć w studio, ale również licząca się dynamika: http://www.bythom.com/nikond3xreview.htm
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Pieczętując koniec OT oceń sam: http://www.bythom.com/2010predictions.htm
    Z tego na pewno wynika jedno: Pan Hogan nie ma zielonego pojęcia co zrobi Canon w 2010 roku :grin:.
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Wracając do 3D to ja się cały czas zastanawiam co to mial by być za aparat, bo jakoś na niego miejsca w ofercie Canona nie widzę
    Tak sobie myślałem, że 3D (jak EOS 3 w analogu), to taki "ostatni, co gasi światło" w danej technologii... ale teraz myślę, że 3D pojawi się raczej wcześniej niż później ze względu na Nikonowe D900 (czy jakoś tak...).
    I żeby nie bruździł jedynkom, to coś mu tam popsują. Na przykład zostawią 45 AF, ale będzie można je wybierać tylko okiem, a nie dżojstikiem (a to - wiadomo - takie nieprofesjonalne)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Z tego na pewno wynika jedno: Pan Hogan nie ma zielonego pojęcia co zrobi Canon w 2010 roku :grin:.
    I dlatego tych wiadomości spodziewamy od Ciebie, a nie od Mr. Hogana
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 11-01-2010 o 02:13 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    (...) Na przykład zostawią 45 AF, ale będzie można je wybierać tylko okiem, a nie dżojstikiem (a to - wiadomo - takie nieprofesjonalne)
    O tak, o tak!!!
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Strona 275 z 608 PierwszyPierwszy ... 175225265273274275276277285325375 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów