Pokaż wyniki od 1 do 10 z 668

Wątek: 1D Mark IV - już oficjalnie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nie wiem czy tak powinno być w reporterskich canonach, ale wydaje mi się, że w żadnych aparatach DSLR nie powinno tak być: te sample sportowe z 1D Mk4 są kompletnie pozbawione szczegułów. Niby ostre, ale nieostre. O co kaman?
    Kiedyś miałem Canona G5. Teraz Nikon D700 + szklarnia.
    Fotografia Ślubna Kielce

Bywalec
    Miasto
    Koziegłowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawulon Zobacz posta
    Nie wiem czy tak powinno być w reporterskich canonach, ale wydaje mi się, że w żadnych aparatach DSLR nie powinno tak być: te sample sportowe z 1D Mk4 są kompletnie pozbawione szczegułów. Niby ostre, ale nieostre. O co kaman?
    widocznie canon idzie w kierunku nikona (zdjęcia z nikona są niby ostre ale nieostre)

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawulon Zobacz posta
    Poniekąd o to

Cytat Zamieszczone przez Piast Zobacz posta
    widocznie canon idzie w kierunku nikona (zdjęcia z nikona są niby ostre ale nieostre)
    A mówiąc (po raz kolejny) wprost: na domyślnych ustawieniach jotpega włączony jest i Ch-NR i L-NR. Do tego jeszcze można dodać w ciemno (w końcu to Canon) mniejsze lub większe rozkalibrowanie duetu szkło/body.

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Nie chcę wyjść na malkontenta, ale (jak na te skąpe na razie informacje) ....lipa Ktoś chyba nie ma pomysłu na segment repo. Skok między 1d1 a 1d2 był duży, później ewolucja z 1d2 na 1d3 także (lcd, zarządzenia energią, firmłer, fps i mikroadjust), a teraz? Raczy słabo.
    Odpowiedź na tego typu pytania (jak zawsze/od lat) jest taka sama: brak konkurencji!
    Zauważ, że na sąsiednim forum dostali tylko D3s a nie D4.

Jeśli na papierze ty, użytkownik 1Dynek nie widzisz różnicy to albo jest ona w "cmos'ie" albo znowu dali ciała. Obstawiam to pierwsze
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 20-10-2009 o 11:28
    the silence is deafening

Uprawnienia umieszczania postów