wtedy już nikt normalny nie będzie kupował takich aparatów więc spokojnie i szkła zostaną te sameMoze jak zrobia lustra 40Mpix to wtedy dojrza ze cos nie tak z tymi rogami.![]()
pozdrawiam
Tomek
nie wiem jak rozumiesz pojecie "normalny", ale na pewno w Twoim rozumieniu definiuje ono zbyt mala grupe nabywcow z punktu widzenia Canona
poniekad, Olympus ma w chwili obecnej 12 Mpix co w pelnej klatce odpowiada jakims 45~48 Mpix i w wydaniu Canona to moze byc zupelnie znosne 45 Mpix. a przynajmniej na pewno z punktu widzenia docelowego wydruku/powiekszenia, bo pikselowi ekumenisci, zwlaszcza polscy malkontenci, nigdy nie beda zadowoleni![]()
ajtam... do 30 mpix pewnie niedluga droga, mozliwe ze juz nastepny 1ds bedzie w taka matryce wyposazony![]()
Jest chociaz swiatelko w tunelu w postaci nowych TS-EOkazuje sie ze Canon jednak jest w stanie zrobic szerokie szkielko z ostrymi rogami wiec to zawsze cos...
G11?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Za C-R
szkło: WX1 lepsze
wielkość sensora: zdecydowanie G11/LX3
iso: Sony - jakość h-iso, Canon - low-iso
MPx: 10 MPx; jeśli jakość h-iso wyraźnie przewyższy WX1 i LX3 to OK, inaczej to porażka
cena: Sony górą
and the winner is WX1 - nowy król kieszonkowców bez kompleksów atakujący segment power point&shoot. Idealny suplement diety GF1/kit![]()
the silence is deafening
Jeszcze kilka godzin, akustyk masz jakieś przecieki z Amsterdamu?
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
ja w to nie wierze jak ma być szczery
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"