Strona 137 z 608 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139147187237 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 361 do 1 370 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    niech sie odczepia od tych korpusow co rok nowych i zrobia obiektywy nadarzajace za obecnymi body (17-40 II)
    Uprzejmie donoszę, że mój kit USM I, który wymiatał na 40D, daje niezłe mydło na 50D :sad:
    Ciekawe czy to egzemplarz (ja szkieł w sejfie nie chowam) czy kity jedynki już wymiękają na 15 MPx?
    the silence is deafening

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    jaaaaasne... i moze jeszcze ostre rogi maja miec...
    tak wiem za duzo wymagam Moze jak zrobia lustra 40Mpix to wtedy dojrza ze cos nie tak z tymi rogami.

Bywalec

Domyślnie

Moze jak zrobia lustra 40Mpix to wtedy dojrza ze cos nie tak z tymi rogami.
    wtedy już nikt normalny nie będzie kupował takich aparatów więc spokojnie i szkła zostaną te same
    pozdrawiam
    Tomek

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekde Zobacz posta
    wtedy już nikt normalny nie będzie kupował takich aparatów więc spokojnie i szkła zostaną te same
    nie wiem jak rozumiesz pojecie "normalny", ale na pewno w Twoim rozumieniu definiuje ono zbyt mala grupe nabywcow z punktu widzenia Canona

poniekad, Olympus ma w chwili obecnej 12 Mpix co w pelnej klatce odpowiada jakims 45~48 Mpix i w wydaniu Canona to moze byc zupelnie znosne 45 Mpix. a przynajmniej na pewno z punktu widzenia docelowego wydruku/powiekszenia, bo pikselowi ekumenisci, zwlaszcza polscy malkontenci, nigdy nie beda zadowoleni
    www albo tez flickr

Domyślnie

ajtam... do 30 mpix pewnie niedluga droga, mozliwe ze juz nastepny 1ds bedzie w taka matryce wyposazony
    Jest chociaz swiatelko w tunelu w postaci nowych TS-E Okazuje sie ze Canon jednak jest w stanie zrobic szerokie szkielko z ostrymi rogami wiec to zawsze cos...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

G11?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Za C-R

szkło: WX1 lepsze
    wielkość sensora: zdecydowanie G11/LX3
    iso: Sony - jakość h-iso, Canon - low-iso
    MPx: 10 MPx; jeśli jakość h-iso wyraźnie przewyższy WX1 i LX3 to OK, inaczej to porażka
    cena: Sony górą

and the winner is WX1 - nowy król kieszonkowców bez kompleksów atakujący segment power point&shoot. Idealny suplement diety GF1/kit
    the silence is deafening

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Jeszcze kilka godzin, akustyk masz jakieś przecieki z Amsterdamu?
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

ja w to nie wierze jak ma być szczery

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    ja w to nie wierze jak ma być szczery
    Ja też nie, szczególnie że teraz napis EOS jest drukowany na body, a nie na tabliczce, taki mały detal, ale mówi że to nie może być prawda.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Strona 137 z 608 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139147187237 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów