Nie no wypas. Nawet CMOSa nie wstawili do kompaktu![]()
Nie no wypas. Nawet CMOSa nie wstawili do kompaktu![]()
.
Nie wydaje mi się, żeby 7D był prawdą, jak pamiętacie a może nie koniecznie to było pogłoski o nim zanim wyszedł 5DmkII. Szukając nowych informacji natknąłem się na
Canon 60D specs
By PR admin | June 8, 2009
CanonRumors got some information on the Canon 60D, expected this Fall:
* 15.1 megapixels
* ISO 100-25600
* 7 fps
* Digic V
* Movie-mode: 1080p with 30 and 24fps
* Build in GPS for geo-tagging
* Only a SD-card slot (no CF)
* 148×109×75mm and 738g
Ale to nie muszą być prawdziwe dane, tym bardziej patrząc na datę. Chociaż to nie była jedyna strona w sieci gdzie właśnie taką specyfikację znalazłem, więc może coś w tym jest, poczekajmy jeszcze na oficjalne stanowisko Canona.
Chociaż... Marne szanse na premierę teraz czegokolwiek z lustrzanek. http://www.usa.canon.com/consumer/co...categoryid=101
Na tej stronie wybierając powershot zobaczymy dzisiejsze premiery, G11 i pozostałe. Wybierając EOS, niestety nowością jest nasz canon 500D. Czyli lipa
Ostatnio edytowane przez pawelbara ; 19-08-2009 o 15:41
"* Build in GPS for geo-tagging" - o kurde, głupszego pomysłu mieć nie mogli...
"* Only a SD-card slot (no CF)" - to też się wielu nie spodoba... (nie wiem jak ma 50d, moze tak samo)
Może chociaż jakieś 1500D na otarcie łez.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bylo - i to w tym samym watku ;-)
to niekoniecznie jest takie głupie. szczerze mowiac jak z tego powodu zaplacilbym 40-50 dolarow wiecej do body to nawet bylbym zadowolony z tego ficzera. napisałem kiedys nawet silnik do obslugi tego i generowania tras z miniarutarami po google maps i powiem szczerze, mile to. ale jak ktos siedzi w studio to niekoniecznie![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...