Strona 17 z 103 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Wiesz co moze i nawet blybym chetny tylko jedno mnie zastanawia; co ja z moimi szklami ustrzele jesli chodzi o ptaki? .
    troche maly zakres, faktycznie .. ale sprobowac nie zaszkodzi :-)

... tylko niewiem jak tam autem sie dojezdza bo zawsze jezdizlem na rowerze.
    wsiadasz do auta Michala i .. dojezdzasz .. troche czasem rzuca sprzetem na pace ale dowiezie wszedzie a nawet jeszcze dalej

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Jesli to faktycznei najblizsze okolice katowic, to jest szansa ze moglbym w sobote sie zjawic jednak na ptaszyska:>
    Z ciekawości pytam; gdzie konkretnie te stawiska?
    jedno z miejsc (żabie doły) jest na pograniczu chorzowa, piekar i bytomia.. drugie na pn. od Siemianowic (konkretnie "nad" Wojkowicami - miejsce cieekawe o tyle, ze nie stawy zamarazaja cala zime i z tego wzgledu sa siedliskiem wielu ptakow w okresie zimowym).. liczac od katowic to w obydwa miejsca jest ok 10-12 km - zainteresowani :smile:

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    troche maly zakres, faktycznie .. ale sprobowac nie zaszkodzi :-)[...]
    Jak bym chociaz mial drugiego kita to szlo by poszalec, ale u mnie dlugi koniec siega 85 mm (136),a wiec jak mam wam zwierzyne tylko ploszyc to po co ja tam?

Bo ze sprzetem wam latal nie bede
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

u mnie dlugi koniec siega 85 mm (136),a wiec jak mam wam zwierzyne tylko ploszyc to po co ja tam?
    bedziesz zachodzil je od drugiej strony i ploszyl w naszym kierunku ;-)

a na powaznie - wszystko zalezy na co trafimy.. dlugie rury bylyby wskazane ale wez jakas bulke i jak np. jakies kaczki/ labedzie beda glodne to i 50'tka moze sie okazac za waska ;-)

Bo ze sprzetem wam latal nie bede
    ehh, przynajmniej probowalismy ;-)

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Merauder nie marudz.. ja mam 200mm, Kuba ma troche dluzsze szkla... jakos sie powymieniamy i damy sobie rade.. ludzie z wiekszymi problemami zyja.
    A o dojazd nie ma sie co martwic.. jesli tylko nie jest to jakis teren prywatny i jest kawalek w miare bezbagiennego podloza
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

No tak to drobne roznice A tak serio tak sie tylko wkrecilem w rozmowe. Bo generalnie ptaki to nie moj temat, jednak bedac rok temu w Ustroniu Morskim dziennie prawie po 2 h spedzalem na molu na foceniu mew tylko Panas dawal mi 420 mm a i to czasem brakowalo.

Zastanowie sie jeszcze.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Merauder nie marudz.. ja mam 200mm, Kuba ma troche dluzsze szkla... jakos sie powymieniamy i damy sobie rade..
    jak to mowia - jeszcze nigdy tak nie bylo zeby jakos nie bylo - damy rade ;-)

A o dojazd nie ma sie co martwic.. jesli tylko nie jest to jakis teren prywatny i jest kawalek w miare bezbagiennego podloza
    bedziesz zawiedzony - tam nawet podobno droga jakas jest ale co to za droga i jak wyglada w rzeczywistosci - nie mam pojecia

bagien w kazdym razie nie ma - tj. w czasie dojazdu bo przy samym jeziorze nie wiem - mysle ze profilaktycznie gumiaki warto zabrac

ps. wlasnie doszlo nowe camo - bedzie okazja je przetestowac :grin:
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-12-2008 o 16:15

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No tak to drobne roznice A tak serio tak sie tylko wkrecilem w rozmowe. Bo generalnie ptaki to nie moj temat(...)
    Zastanowie sie jeszcze.
    Moj zdecydowanie tez nie.. raz bylem i prawde mowiac bardziej mi sie podobala sama wyprawa, wedrowka i spedzenie czasu z fajnymi ludzmi.. te ptaki to byl taki dodatek tylko
    NIe marudz.. zawsze to okazja zeby sie poznac, a jak sie nie uda ptakow, to zawsze mozna soczek wypic, czy cos :P
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Moj zdecydowanie tez nie.. raz bylem i prawde mowiac bardziej mi sie podobala sama wyprawa, wedrowka i spedzenie czasu z fajnymi ludzmi.. te ptaki to byl taki dodatek tylko
    NIe marudz.. zawsze to okazja zeby sie poznac, a jak sie nie uda ptakow, to zawsze mozna soczek wypic, czy cos :P
    Niech bedzie, zeby nie bylo, ze najpierw zagajam,a potem rezygnuje. Najwyzej bede przynenty rzucal
    Dobra, tylko ktora godizna? I z kim moge sie zabrac, bo mam u siebie problem z przegladem.

PS
    A tak serio to przekonalo mnie, ze zawsze mozna wypic [...], czy cos. To cos trafia do mnie

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

a czy znalazło by się gdzieś w samochodzie miejsce na mnie i jeszcze jeden plecak? mógłbym dotrzeć spokojnie do Katowic do centrum..

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Niestety sprawa sie rypla.. odpadam w ten weekend. Czeka mnie przekladka silnika, ale wy bawcie sie dobrze i pochwalcie sie zdjeciami

Strona 17 z 103 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów