Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no to moze czwartek a jesli bedzie padac (mocno, bo jakis drobny deszczyk to mozna olac) to spotkamy sie w piatek :-)

co do godziny - ja bede mogl sie zjawic w centrum tak po 17 :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, gdyby jednak ktos sie pisal na wypad nad okoliczne stawy to mam upatrzone 2 obiecujace miejsca blisko katowic, gdzie bedzie pewnie szansa na ustrzelenie czegos ciekawego :-)

wybieram sie w sobote wiec w razie czego sle info na PW by juz nie mieszac 2 plenerow naraz w jednym watku :-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-12-2008 o 12:58 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    no to moze czwartek a jesli bedzie padac (mocno, bo jakis drobny deszczyk to mozna olac) to spotkamy sie w piatek :-)

co do godziny - ja bede mogl sie zjawic w centrum tak po 17 :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, gdyby jednak ktos sie pisal na wypad nad okoliczne stawy to mam upatrzone 2 obiecujace miejsca blisko katowic, gdzie bedzie pewnie szansa na ustrzelenie czegos ciekawego :-)

wybieram sie w sobote wiec w razie czego sle info na PW by juz nie mieszac 2 plenerow naraz w jednym watku :-)
    Z ciekawości pytam; gdzie konkretnie te stawiska?
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jesli to faktycznei najblizsze okolice katowic, to jest szansa ze moglbym w sobote sie zjawic jednak na ptaszyska:>
    Kuba, doprecyzuj.
    Merauder- jesli bede jechal, moge Cie po drodze z myslowic zgarnac jak bedizesz chcial.

PS
    Goczalkowice to zdecydowanie NIE jest nablizsz aokolica jak dla mnie
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Jesli to faktycznei najblizsze okolice katowic, to jest szansa ze moglbym w sobote sie zjawic jednak na ptaszyska:>
    Kuba, doprecyzuj.
    Merauder- jesli bede jechal, moge Cie po drodze z myslowic zgarnac jak bedizesz chcial.

PS
    Goczalkowice to zdecydowanie NIE jest nablizsz aokolica jak dla mnie
    Wiesz co moze i nawet blybym chetny tylko jedno mnie zastanawia; co ja z moimi szklami ustrzele jesli chodzi o ptaki?

A co do stawow to znam jeden miedzy Giszowcem, a Murckami, tylko niewiem jak tam autem sie dojezdza bo zawsze jezdizlem na rowerze.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Wiesz co moze i nawet blybym chetny tylko jedno mnie zastanawia; co ja z moimi szklami ustrzele jesli chodzi o ptaki? .
    troche maly zakres, faktycznie .. ale sprobowac nie zaszkodzi :-)

... tylko niewiem jak tam autem sie dojezdza bo zawsze jezdizlem na rowerze.
    wsiadasz do auta Michala i .. dojezdzasz .. troche czasem rzuca sprzetem na pace ale dowiezie wszedzie a nawet jeszcze dalej

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Z ciekawości pytam; gdzie konkretnie te stawiska?
    jedno z miejsc (żabie doły) jest na pograniczu chorzowa, piekar i bytomia.. drugie na pn. od Siemianowic (konkretnie "nad" Wojkowicami - miejsce cieekawe o tyle, ze nie stawy zamarazaja cala zime i z tego wzgledu sa siedliskiem wielu ptakow w okresie zimowym).. liczac od katowic to w obydwa miejsca jest ok 10-12 km - zainteresowani :smile:

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    troche maly zakres, faktycznie .. ale sprobowac nie zaszkodzi :-)[...]
    Jak bym chociaz mial drugiego kita to szlo by poszalec, ale u mnie dlugi koniec siega 85 mm (136),a wiec jak mam wam zwierzyne tylko ploszyc to po co ja tam?

Bo ze sprzetem wam latal nie bede

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

u mnie dlugi koniec siega 85 mm (136),a wiec jak mam wam zwierzyne tylko ploszyc to po co ja tam?
    bedziesz zachodzil je od drugiej strony i ploszyl w naszym kierunku ;-)

a na powaznie - wszystko zalezy na co trafimy.. dlugie rury bylyby wskazane ale wez jakas bulke i jak np. jakies kaczki/ labedzie beda glodne to i 50'tka moze sie okazac za waska ;-)

Bo ze sprzetem wam latal nie bede
    ehh, przynajmniej probowalismy ;-)

Uprawnienia umieszczania postów