jak sie spisuje ? ogladam w sieci fotki i jestem pod wrazeniem ,wybierasz sie moze z nami do cementowni do grodzca ?
jak sie spisuje ? ogladam w sieci fotki i jestem pod wrazeniem ,wybierasz sie moze z nami do cementowni do grodzca ?
Co do cementowni - byłem w ubiegłą sobotę z Serbiem. Warto. Co do obiektywu - nie mam do niego żadnych zastrzeżeń (poza takim, że przy 40D jest ciut długi, ale to nie wina obiektywu).
Na pewno szkło, które warto mieć szczególnie na FF. Do portretu jest idealne. A co Peter, planujesz zakupy w dobie kryzysu? Takim to dobrze :-)
slyszalem ze zamiast trzymac kase w banku ,trzeba inwestowac w obiektywy ...i wybor padł na 85 1.8 ,tylko bardzo chial bym go wczesniej dotknac a juz zapiecie go do swojego krpusu i pstrykniecie kilku fotek to juz byla by pelna rozkosz....dlatego jesli tylko ktos mogl by mi pomuc bede bardzo wdzieczny
właśnie, że nie!
trzeba inwestować w polskie ogórki, polskie wędliny, polską odzież roboczą by pobudzać gospodarkę i żeby przedsiębiorcy nie zamykali swoich firm
Zamiast Piotrze wydawać kasę na 85-tkę zorganizuj lepiej dla wszystkich catering w sobotę...
... i nie pytaj co Polska zrobiła dla Ciebie, ale co Ty zrobiłeś dla Polski
PS. dobry wybór, 85-ta to świetne szkiełko!
A czytam właśnie książkę "Kryzys" wyd. Krytyki Polityczniej i normalnie szukam zębów na ziemi. Od dzisiaj każdemu bankierowi daję w pychol na ulicy bez gadaniaAlbo takim tele 400mm między nogi
No a tak abstrahując od rzeczywistości to ja juz kiedyś pisałem na tym forum o spotkaniu w centrum Katowic zaraz po tym jak Konior Studio pokazał plan przestrzennej reorganizacji centrum. Chciałem się z ludźmi przejść po miejscówkach które zostaną wyburzone ale oczywiscie nikt ze śląskich baronów się nie pojawił :P ( http://canon-board.info/showthread.php?t=37799 )
Zawiodłem się na Was ale teraz czytając ten temat widzę jaką marna wiarą dysponowałem, przecież taki pomysł musi dojrzewaćStandard taki na spotkanie to minimum 2 m-ce przed imprezą info, hehe.
Założyłem sobie FOTOBLOGA
skoro mowicie o wedlinie...no nie wiem przeciez mowi sie ze nasza kielbasa wyprzedzila ich kielbase wiec co sie martwic. Troyan chcialem powiedziec ze ja jestem zawsze chetny na takie inicjatywy ,a za tekst
"pziomach aberracji chromatycznej w trzecim kwartale prawego rogu przy zwiększonej ogniskowej pod słońce",
nalezy Ci sie tytul tylko jeszcze nie wiem jaki...jakies propozycje?
Troyan oczytany ekonomicznie, to może - Prezes NBP ? Agresywnie pospekuluje, umocni złotego i wtedy swoją 85-tke kupisz za 500 zł :-D
Co do fotek, to IMHO wszystkie 3 są fajne, ale 3 naj
Zapytam przy okazji, czy ktoś będzie mi w stanie użyczyć w sobotę statywu, może być lichy, byle bym miał jakąś "podtrzymałkę". Tam w środku będzie dość ciemnawo, a ostatnio sporo fot porusznych niestety miałem.