Strona 15 z 103 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

jesli o mnie chodzi, sobota o 17 moze byc. Potem mozemy gdzies spokojnie usiasc przy soczku:P i pospuszczac sie nad sprzetem, zeby utrzymac ducha forum

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Ja bylbym tez chetny, tyle ze ze mnie totalny amator na dodatek na swiezo po zakupie pierwszego lusterka.
    Tym to ja bym sie nie przejmowal.. kazdy z nas kiedys zaczynal.. pozatym lubimy niedoswiadczonych chlopcow. Pozatm chetnie bym pomacal 50 1,4.

( sory.. musialem )

PS
    Jesli sie faktycznei umowimy, to Kuba, chyba sie do ciebie pousmiecham troche zebys ktorys ze swoich statywow wypozyczyl do tstowania.
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Jesli sie faktycznei umowimy, to Kuba, chyba sie do ciebie pousmiecham troche zebys ktorys ze swoich statywow wypozyczyl do tstowania.
    a wiesz ze juz tak "calkiem przypadkiem i zupelnie mimochodem" naszykowalem Ci GP

Merauder - zapraszamy :-)

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

No nie ma sprawy tylko z ta sobote bedzie kiepsko, jak jzu to za tydzien, bo jestem na swiezo po przeprowadzce i jeszcze mam dosc troche remontowych rzeczy do zrobienia.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No nie ma sprawy tylko z ta sobote bedzie kiepsko, jak jzu to za tydzien, bo jestem na swiezo po przeprowadzce i jeszcze mam dosc troche remontowych rzeczy do zrobienia.
    Kuba.. i co.. namawiamy go do zlego?
    RNz a ty? Umarles?

PS
    Juz ja znam to przypadkiem i mimochodem ty... :P

PS2
    moze jakis szlak turystyczny zaczniemy przygotowywac? jakies propozycje?
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 05-12-2008 o 13:52
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Co do szlaku to zalezy co nas interesuje... jak mam byc szczery wolalbym zdjecia w dzien, moze byc jakas architekturka badz ciekawe miejsca. Ja znam np jedno fajne -chyba jadac z Katowice od ronda trasa do Myslowic, przejezdzajac po wiadukcie nad koleja widac stara wierze cisnien, tyle, ze to juz Utyman i tam jest srednio bezpiecznie.

Wiem, ze dla chetnych chyba teraz w weekend na Nikiszowcu jest organizowany jakis Jarmark gdzie mozna focic tylko trzeba sie na jakiejs stronce zarejestrowac. Pewnie w googlach idzie znalezc.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

O tym Nikiszowcu to jest watek w Plenerach, tutaj :>
    Co do wiez cisnien- Kuba sie wypowiedz...
    Pora dnia/nocy jest do dogadania jeszcze, tyle ze biorac pod uwage por roku jednak latwiej sie umowic po zmroku, albo o zachodzie slonca.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Co do wiez cisnien- Kuba sie wypowiedz...
    za wikipedia:

"Wieża ciśnień (wieża wodna, zbiornik na wieży) - budynek w kształcie wieży, na którego szczycie znajduje się zbiornik wody, służący do zapewnienia stabilnego ciśnienia w wodociągu. Pokrywa chwilowy wzrost zapotrzebowania..."

a jesli chodzi o ta konkretna to mysle ze wiem o ktorej piszesz (wrzuce zdjecie jak wroce do domu) ale chyba po zmroku nie mamy tam czego szukac :-) .. bardziej bym sie nastawial na swiatla miasta, jakies ciagi komunikacyjne jak okolice tunelu pod rondem czy al. gornoslaska.. pomysle jeszcze gdzie moglibysmy sie wybrac :-)

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    za wikipedia:

"Wieża ciśnień (wieża wodna, zbiornik na wieży) - budynek w kształcie wieży, na którego szczycie znajduje się zbiornik wody, służący do zapewnienia stabilnego ciśnienia w wodociągu. Pokrywa chwilowy wzrost zapotrzebowania..."
    No... zawsze chcialem miec normalnych kolegow..

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

RNz a ty? Umarles?
    Sorki, mam utrudniony dostęp do netu.
    W ten weekend niestety nie mogę. Ogólnie na Katowice wieczorem wolę dni robocze :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    W ten weekend niestety nie mogę. Ogólnie na Katowice wieczorem wolę dni robocze :-)
    No nie ma sprawy tylko z ta sobote bedzie kiepsko, jak jzu to za tydzien,
    a ktory dzien w tygodniu by Wam pasowal?? Michal, jak u Ciebie wyglada z czasem po weekendzie??

Strona 15 z 103 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów