na oś z w centrum rehabilitacyjnym Medion mam 2 lampki quantuuma z akcesoriami i tła na upartego i modelkę załatwię
na oś z w centrum rehabilitacyjnym Medion mam 2 lampki quantuuma z akcesoriami i tła na upartego i modelkę załatwię
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Ok, to po nowym roku zorganizujemy tą cementownię + ew. zamek, ten żydowski dom modlitwy itd.![]()
Ja jestem demobilny, a za chwilę wyruszam pomagać bliskim w porządkach. Jesli Twoja oferta będzie aktualna w przyszłości to ja się piszę jak najbardziej,
Pozdrawiam, do usłyszenia![]()
Nie probowalem nigdy studia.. ale chetnie bym potrenowal, tylko juz niekoniecznie dzisiaj.. "zorganizowalem sobie czas" inaczej juz
Ale jesli bylaby mozliwosc w innym terminie, to ja chetnie sie czegos dowiem o foceniu w studio![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
ja nie mam nic przeciw ;] dajcie tylko znać kiedy...
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Na studio sam bym się chętnie zalapał.
No i pogoda nie ma znaczenia :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja w srode mam popoludnie zajete, ale poza tym jednym dniem to jestem wolny (ewentualnie jutro dentyste odwiedze..)![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
jesli moge cos dopowiedziec....to ja mam "ala profesjonalne " tlo fotograficzne...biale szerokie na 2,5m + stojaki do niego itd..... wiec jesli nie macie nic przeciwko i termin bedzie pasowal...to bardzo chetnie......
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
Oooo.. powiem szczerze, ze na studio bym sie pisal na 100% po Świętach. Sam w planach mam zakup lamp do amatorskiego studia, tyle, ze poki co jestem dziewica jesli chodzi o studio. Chetnie pochlone wiedze innych w tym zakresie.
Co bys cie powiedzieli na sobote po Swietach? Oczywiscie jesli wlascicielowi studia pasuje.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|