Strona 16 z 103 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja sie moge dostosowac w sumie do dowolnego dnia, pod warunkiem ze po godzinie 15 by to bylo:P No i przynajmneij dzien wczesniej wypadaloby wiedziec.. a najlepiej 2 dni wczesniej.
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

ktory michal? ;]

sobota - szatany w mega
    niedziela - boks/jujitsu bytom

tydzien wolny ;]

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

witam jestem z Tychów i chętnie przyłączyłbym się do jakiegoś pleneru jeśli nie macie nic przeciwko...

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja nie widze problemu
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Jesli chodzi o tydzien to najbardziej nie ukrywam, ze pasuje mi czwartek pare min po 15:30 bede juz wolny. A co do weekendu to tylko sobota.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    a ktory dzien w tygodniu by Wam pasowal?? Michal, jak u Ciebie wyglada z czasem po weekendzie??
    najlepiej: wtorek, piątek, środa, poniedziałek albo czwartek :-)
    ok 17 już jest ciemno, wiec można cos pstryknąć i załapać się na kolację :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no to moze czwartek a jesli bedzie padac (mocno, bo jakis drobny deszczyk to mozna olac) to spotkamy sie w piatek :-)

co do godziny - ja bede mogl sie zjawic w centrum tak po 17 :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, gdyby jednak ktos sie pisal na wypad nad okoliczne stawy to mam upatrzone 2 obiecujace miejsca blisko katowic, gdzie bedzie pewnie szansa na ustrzelenie czegos ciekawego :-)

wybieram sie w sobote wiec w razie czego sle info na PW by juz nie mieszac 2 plenerow naraz w jednym watku :-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-12-2008 o 12:58 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    no to moze czwartek a jesli bedzie padac (mocno, bo jakis drobny deszczyk to mozna olac) to spotkamy sie w piatek :-)

co do godziny - ja bede mogl sie zjawic w centrum tak po 17 :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, gdyby jednak ktos sie pisal na wypad nad okoliczne stawy to mam upatrzone 2 obiecujace miejsca blisko katowic, gdzie bedzie pewnie szansa na ustrzelenie czegos ciekawego :-)

wybieram sie w sobote wiec w razie czego sle info na PW by juz nie mieszac 2 plenerow naraz w jednym watku :-)
    Z ciekawości pytam; gdzie konkretnie te stawiska?
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jesli to faktycznei najblizsze okolice katowic, to jest szansa ze moglbym w sobote sie zjawic jednak na ptaszyska:>
    Kuba, doprecyzuj.
    Merauder- jesli bede jechal, moge Cie po drodze z myslowic zgarnac jak bedizesz chcial.

PS
    Goczalkowice to zdecydowanie NIE jest nablizsz aokolica jak dla mnie

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Jesli to faktycznei najblizsze okolice katowic, to jest szansa ze moglbym w sobote sie zjawic jednak na ptaszyska:>
    Kuba, doprecyzuj.
    Merauder- jesli bede jechal, moge Cie po drodze z myslowic zgarnac jak bedizesz chcial.

PS
    Goczalkowice to zdecydowanie NIE jest nablizsz aokolica jak dla mnie
    Wiesz co moze i nawet blybym chetny tylko jedno mnie zastanawia; co ja z moimi szklami ustrzele jesli chodzi o ptaki?

A co do stawow to znam jeden miedzy Giszowcem, a Murckami, tylko niewiem jak tam autem sie dojezdza bo zawsze jezdizlem na rowerze.

Strona 16 z 103 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów