Jeśli zostajemy przy czwartku i uda mi się wpaść to miejsce spotkania jest mi obojętne, dostosuję do tego co postanowicie, choć nie ukrywam, że piątek (dla mnie osobiście) były lepszyBędę śledził dalsze ustalenia...
Jeśli zostajemy przy czwartku i uda mi się wpaść to miejsce spotkania jest mi obojętne, dostosuję do tego co postanowicie, choć nie ukrywam, że piątek (dla mnie osobiście) były lepszyBędę śledził dalsze ustalenia...
to moze zacznijmy od spodka, a pozniej przeniesiemy sie blizej rynku?
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
No to czwartek, 17.15 pod spodkiem. Postanowione
Poznamy sie po statywach, czy moze tylko ja nie znam nikogo poza RNz i Kuba?:P
PS
Czy moro bedzie bardzo nie na miejscu?
PS2
RNz, dasz zapiac na chwile 17-40?
PS3
Ma ktos moze tamiego 17-50? :P
PS4
Jak juz sie nam znudzi, albo zmarzniemy to mozemy gdzies usaisc na chwile i przy herbacie podyskutowac o onanizmie.. sprzetowym rzecz jasna.
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 15-12-2008 o 22:32
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Zaczynam się powoli obawiać tego plenerku :P
PS.
Powyższą słowną "manipulację" dedykuję Zbychowi Ziobrze! szkoda że będzie musiał wydać ze 300 tys. zł na przeprosiny Dr G. w TV. Mógłby nam za tę kasę sprezentować świąteczne zestawy (1DMkIII, 16-35L,24-70L,70-200LIS, 50L, 85L) a i tak by mu jeszcze zostało na niezłą imprezę na Hawajach![]()