Strona 30 z 103 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Skoro wlasciciel studia sie okreslil to moze jakis termin. Mysle, ze w sobote chyba wszystkim bedzie pasowac tylko pora jest do ustalenia.
    Malekithan powiedzial, ze i modelki by sie znalazly, a wiec czego chciec wiecej. Umowmy sie od razu, zeby nie bylo jak ostatnio, ze w sobote mielismy sie spotkac, a tu jeszcze o tym na forum bylo.

PS
    Ja dzisiaj bede wiedzial czy bede mial samochod sprawny, jesli tak to moge kogos z okolic zabrac, jesli nie to bede na czyjejs lasce.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

No dobra, kto się zapisuje na sobotę?
    Malekithan, jaka godzina ci pasuje? 10.00? wolisz później?

wstepna lista:
    1. Malekithan
    2. Merauder
    3. RNz
    4. ...?
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Mnie sobota tez pasuje i godz. przedpołudniowa jest atrakcyjna, bo popołudniu można załatwic kilka innych spraw. Jeśli ktoś będzie jechał przez centrum Katowic, to ja się z chęcią zabiorę, gdyby była taka możliwośc oczywiście

wstepna lista:
    1. Malekithan
    2. Merauder
    3. RNz
    4. adikPL
    5. ...?
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

wstepna lista:
    1. Malekithan
    2. Merauder
    3. RNz
    4. adikPL
    5. Modzel

Wylamie sie... bardziej mi pasuje godzina popoludniowo-wieczorna, ale dostosuje sie do wiekszosci
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

ja ja ja!

podlaczam sie pod pytanie kolegi adikPL

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

No ja jednak samochod bede mial u mechanika conajmniej do poniedzialku, a wiec RNz jesli Twoja oferta jest dalej aktualna to jestem chetny, najlepiej podaj mi na PW twoj nr tel to sie skontaktuje zeby sie umowic.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Moge skoczyc przez centrum i zabrac 2 osoby chyba wlasnie adik i badi sie lapia. Zaraz wezme sie za ustalanie z zona czy akurat nic nie wymysli ale mam nadzieje ze sie uda. Co najwyzej bede mial przez jakis czas "duzo szatana na odsluchu" hahahhahha
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OsMax Zobacz posta
    Moge skoczyc przez centrum i zabrac 2 osoby chyba wlasnie adik i badi sie lapia. Zaraz wezme sie za ustalanie z zona czy akurat nic nie wymysli ale mam nadzieje ze sie uda. Co najwyzej bede mial przez jakis czas "duzo szatana na odsluchu" hahahhahha
    Dzięki z góry OsMax, ewentualne miejsce z którego byś nas zgarnał wg. Twojego uznania: empik, spodek, rynek, ...

Tymczasem każdemu kto tu zagląda życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym 2009 Roku, udanej zabawy i spełnienia wszystkich (nie tylko tych fotograficznych) marzeń, Pozdrowencje
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Moge podjechac do Myslowic, od strony mostu na Sosowiec Niwke. Z tym, ze narazie wole sie nie deklarowac na 100%.. poczekam jak bedzie ustalona godzina (zostaje 10:00?), wtedy bede mogl powiedziecz czy bede napewno
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

No właśnie jakaś konkretna godzina bo tu pertraktuje i musze sie okreslic ?
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Strona 30 z 103 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów