7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
bedziesz zachodzil je od drugiej strony i ploszyl w naszym kierunku ;-)
a na powaznie - wszystko zalezy na co trafimy.. dlugie rury bylyby wskazane ale wez jakas bulke i jak np. jakies kaczki/ labedzie beda glodne to i 50'tka moze sie okazac za waska ;-)
ehh, przynajmniej probowalismy ;-)
Merauder nie marudz.. ja mam 200mm, Kuba ma troche dluzsze szkla... jakos sie powymieniamy i damy sobie rade.. ludzie z wiekszymi problemami zyja.
A o dojazd nie ma sie co martwic.. jesli tylko nie jest to jakis teren prywatny i jest kawalek w miare bezbagiennego podloza![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
No tak to drobne rozniceA tak serio tak sie tylko wkrecilem w rozmowe. Bo generalnie ptaki to nie moj temat, jednak bedac rok temu w Ustroniu Morskim dziennie prawie po 2 h spedzalem na molu na foceniu mew
tylko Panas dawal mi 420 mm
a i to czasem brakowalo.
Zastanowie sie jeszcze.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Moj zdecydowanie tez nie.. raz bylem i prawde mowiac bardziej mi sie podobala sama wyprawa, wedrowka i spedzenie czasu z fajnymi ludzmi.. te ptaki to byl taki dodatek tylko
NIe marudz.. zawsze to okazja zeby sie poznac, a jak sie nie uda ptakow, to zawsze mozna soczek wypic, czy cos :P
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Niech bedzie, zeby nie bylo, ze najpierw zagajam,a potem rezygnuje. Najwyzej bede przynenty rzucal
Dobra, tylko ktora godizna? I z kim moge sie zabrac, bo mam u siebie problem z przegladem.
PS
A tak serio to przekonalo mnie, ze zawsze mozna wypic [...], czy cos. To cos trafia do mnie![]()
jak to mowia - jeszcze nigdy tak nie bylo zeby jakos nie bylo - damy rade ;-)
bedziesz zawiedzony - tam nawet podobno droga jakas jest ale co to za droga i jak wyglada w rzeczywistosci - nie mam pojecia
bagien w kazdym razie nie ma - tj. w czasie dojazdu bo przy samym jeziorze nie wiem - mysle ze profilaktycznie gumiaki warto zabrac
ps. wlasnie doszlo nowe camo - bedzie okazja je przetestowac :grin:![]()
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 10-12-2008 o 16:15