Zapowiedzial sie wstepnie kolega z Pszczyny tez, tak ze ekipa faktycznie moze byc wieksza.. zapowiada sie corz ciekawiej musze przyznac
Kuba, ty bierzesz ten wigwam? :>
Toffic- tak, to jest aktualne
W razie "W" moj tel. 664-174-670
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Toffic - zapraszamy :-)
jeszcze mapki dla wszystkich chetnych a do ostatniego momentu niezdecydowanych:
81 to krajowa droga do Wisły.. zjazd na Strumien to ten przy ktorym stoi niebieski samolot "pepsi".. kto juz jechal ta droga pewnie wie o co chodzi :-)
2 mapka to przyslowiowy "wiekszy zoom"- miejsce spotkania :-)
Super. Dzięki za zaproszenie. Będę w tym miejscu o 7.00, w razie problemów mam zapisany nr do Modzela. Znalazłem nawet zapomniane gumowce, będą jak znalazł na tę okazję![]()
Zerknalem na pogode na ICM wlasnie i... szalu nie ma na obecna chwile.. chmury, chmury i jeszcze raz chmury.. :/
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
eee, dobrze bedzie :-) .. padac na pewno nie ma - to juz duzy plus :-) .. strasza w tych prognozach a potem jest OK![]()
![]()
Ze deszczu ma nie byc to dobrze, ale jakby na chwile sloneczko nam sie pokazalo to by juz wogole pieknie bylo ;>
Ano bylo sloneczko bylo.. i miejsce tez bardzo fajneMysle ze plener/rozpoznanie mozna zaliczyc do udanych
Co prawda ptakow niewiele bylo, ale jak sie taka banda idzie to nic dziwnego w sumie.. z kilometra nas slychac jak to ktos powiedzial :P
Ja tez wrzuce pare pstrykow..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Szalu nie ma, zgadzam sie.. ale tak to mniej wiecej wygladalo dzisiaj![]()
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 15-11-2008 o 16:53