Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no ale umowmy sie, ze przy AF obecnej 5-tki, to uklad 7D to jest cud miod i orzeszki. ja juz przy takim AF jak w 40D bylbym przeszczesliwy, zwlaszcza jakby bylo taniej
    Hmmm... ciekawi mnie czym kierowali się dając ten AF, a nie inny do piątki. Prawdę rzekłszy nieodgadnione są ścieżki jakimi kierują się marketingowcy Canona. Może jutro się to wyjaśni.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Hmmm... ciekawi mnie czym kierowali się dając ten AF, a nie inny do piątki. Prawdę rzekłszy nieodgadnione są ścieżki jakimi kierują się marketingowcy Canona. Może jutro się to wyjaśni.
    Może tym, że Nikon stosuje z powodzeniem swój 51 polowy w puszkach od D300s i to się sprawdza. Zresztą, moim skromnym zdaniem 5DIII pokazuje, że Canon chyba naprawdę zaczął słuchać użytkowników
    5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filias Zobacz posta
    Zresztą, moim skromnym zdaniem 5DIII pokazuje, że Canon chyba naprawdę zaczął słuchać użytkowników
    1. wole jednak mowic w formie dokonanej o sprzecie juz fizycznie dostepnym, a przynajmniej oficjalnie zaprezentowanym

2. oczywiscie, ze Canon slucha uzytkownikow. przede wszystkim ankiet na temat tego ile sa w stanie wydac w roku finansowym. i nie marnuje okazji, zeby o te fundusze zadbac...
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    1. wole jednak mowic w formie dokonanej o sprzecie juz fizycznie dostepnym, a przynajmniej oficjalnie zaprezentowanym
    no właśnie... i stąd te "chyba", zresztą głównie miałem na myśli to, że większość negatywów odnośnie 5D dotyczyło AF, 3 fps, włącznika i tego że D700 ma mniej zaszumiony obrazek przy ISO 6400 O jakości obrazka jeszcze nic nie wiemy ale widać, że pozostałe rzeczy zostały zmienione
    5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    może chcą zrobić tak, że starszy model będzie cały czas w produkcji a nowszy cenowo półkę wyżej. To jest możliwe jeśli będzie duża różnica parametrów między mk2 i mk3.

Uprawnienia umieszczania postów