Będzie drogo za filmowanie na wypasie, czy może lekko poprawią, wrzucą do 5d3 i nie będzie drożej niż 14k na starcie? Proooszęęę![]()
Będzie drogo za filmowanie na wypasie, czy może lekko poprawią, wrzucą do 5d3 i nie będzie drożej niż 14k na starcie? Proooszęęę![]()
W sumie jak przywala na marku tak jak na 24-70 to będzie lipa. Widziałem 24-70 za 9400 to chyba lekka przesada
Pomiar światła też wygląda na niejedynkowy. Podejrzewam że możliwości konfiguracyjne AF-a też nie będą identyczne. Wbrew pozorom miejsc do wycinania jest mnóstwo.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez MMM ; 01-03-2012 o 21:38
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1. wole jednak mowic w formie dokonanej o sprzecie juz fizycznie dostepnym, a przynajmniej oficjalnie zaprezentowanym
2. oczywiscie, ze Canon slucha uzytkownikow. przede wszystkim ankiet na temat tego ile sa w stanie wydac w roku finansowym. i nie marnuje okazji, zeby o te fundusze zadbac...