Strona 66 z 269 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Będzie drogo za filmowanie na wypasie, czy może lekko poprawią, wrzucą do 5d3 i nie będzie drożej niż 14k na starcie? Proooszęęę

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    dotychczas mam racje jak sobie nie obiecuje tanich cudow w wykonaniu tej firmy (jedno albo drugie - albo tez ani to ani to)
    Już wiem - dadzą shutter lag taki sam jak w starym 5D żeby za 2 lata ludzie chcieli wymienić na szybszy model

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Już wiem - dadzą shutter lag taki sam jak w starym 5D żeby za 2 lata ludzie chcieli wymienić na szybszy model
    to jest sluszna koncepcja. aczkolwiek malo jak na folder reklamowy 5D mkIV, wiec mysle, ze na czyms jeszcze przytna. byc moze po prostu samymi megapikselami...

ale klik-klak wydaje mi sie bardzo prawdopodpobny.
    www albo tez flickr

Coś już napisał Awatar wisiena
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

W sumie jak przywala na marku tak jak na 24-70 to będzie lipa. Widziałem 24-70 za 9400 to chyba lekka przesada

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Pomiar światła też wygląda na niejedynkowy. Podejrzewam że możliwości konfiguracyjne AF-a też nie będą identyczne. Wbrew pozorom miejsc do wycinania jest mnóstwo.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Pomiar światła też wygląda na niejedynkowy. Podejrzewam że możliwości konfiguracyjne AF-a też nie będą identyczne.
    Raczej oczywiste. W kwestii AF spodziewam się czegoś w stylu 7D a nie 1D.

Wbrew pozorom miejsc do wycinania jest mnóstwo.
    Zabiorą mikrokalibrację AF uzasadniając to tym że nowy układ jest tak świetny że już nie potrzeba ;-)
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 01-03-2012 o 21:38

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

no ale umowmy sie, ze przy AF obecnej 5-tki, to uklad 7D to jest cud miod i orzeszki. ja juz przy takim AF jak w 40D bylbym przeszczesliwy, zwlaszcza jakby bylo taniej
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no ale umowmy sie, ze przy AF obecnej 5-tki, to uklad 7D to jest cud miod i orzeszki. ja juz przy takim AF jak w 40D bylbym przeszczesliwy, zwlaszcza jakby bylo taniej
    Hmmm... ciekawi mnie czym kierowali się dając ten AF, a nie inny do piątki. Prawdę rzekłszy nieodgadnione są ścieżki jakimi kierują się marketingowcy Canona. Może jutro się to wyjaśni.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Hmmm... ciekawi mnie czym kierowali się dając ten AF, a nie inny do piątki. Prawdę rzekłszy nieodgadnione są ścieżki jakimi kierują się marketingowcy Canona. Może jutro się to wyjaśni.
    Może tym, że Nikon stosuje z powodzeniem swój 51 polowy w puszkach od D300s i to się sprawdza. Zresztą, moim skromnym zdaniem 5DIII pokazuje, że Canon chyba naprawdę zaczął słuchać użytkowników
    5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filias Zobacz posta
    Zresztą, moim skromnym zdaniem 5DIII pokazuje, że Canon chyba naprawdę zaczął słuchać użytkowników
    1. wole jednak mowic w formie dokonanej o sprzecie juz fizycznie dostepnym, a przynajmniej oficjalnie zaprezentowanym

2. oczywiscie, ze Canon slucha uzytkownikow. przede wszystkim ankiet na temat tego ile sa w stanie wydac w roku finansowym. i nie marnuje okazji, zeby o te fundusze zadbac...
    www albo tez flickr

Strona 66 z 269 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów