Strona 166 z 253 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176216 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 651 do 1 660 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Nic nie wskazuje na to, by Canon mial nowe rozwiazania matryc. Zatem strach sie bac tych 20Mpix... Za to w promocji upycha Wi-Fi

--- Kolejny post ---

Znajac Canona, to wiadomo, ze nie zrobi nic nowego, jesli baaaardzo go konkurencja nie zmusi. Zatem pewnie sie nie pomyle twierdzac, ze innowacyjnosc 70d bedzie zerowa. Wszystkie rozwiazania znane juz z innych puszek. Podejrzewam tez, ze ten Dual pixel CD AF opracowano z mysla o nowym EOS M (po co to komu u licha w zaawansowanej lustrzance?).

Pełne uzależnienie

Ja to właściwie kibicuję temu cropowi, trzymam kciuki, odczyniam uroki, pewnie bym kupił jakby był wyraźnie lepszy od istniejących kropów canonowych bo zmiany systemu są zawsze bolesne ale jakiegoś wielkiego parcia ani na zakup ani na zmianę systemu nie mam więc popatrzę bez większych emocji.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

A mi się tam zmiany całkiem podobają. Kupując 60D podobało mi się dużo punktów krzyżowych w 7D albo WiFi z 6D, i dobrze że ktoś kupując 70D to dostanie A szybszy tryb seryjny też się może przydać

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Widać że zapakowali większość ficzerów 7D do puszki z niższego segmentu. Pytanie czy istotnie ten sensor coś wniesie nowego?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Widać że zapakowali większość ficzerów 7D do puszki z niższego segmentu. Pytanie czy istotnie ten sensor coś wniesie nowego?
    Osobiście wątpię. Wątpię też, by miał być 7D Mark II patrząc na specyfikację tego modelu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Też mi się tak wydaje - od dawna zresztą. Po prostu nie za bardzo co jest włożyć do takiego zaawansowanego cropa.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Zwłaszcza mając 6D w cenie pewnie około 2 tysięcy wyższej od spodziewanej przeze mnie wejściowej ceny 70D.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

wyglada zupelnie fajnie, ciekawe co z tej matrycy wyniknie...

oby jak najszybciej sie pojawilo, moze uzywane 60D spadna troche z cena to sobie cropa podmienie i nie bede osobnych baterii targal
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

W kwestii następcy 7d: będzie najprawdopodobniej na przełomie roku. Oprócz rzeczy, których łatwo się domyśleć będzie mieć pewne ciekawe nowe rozwiązanie, którego nie ma w tej chwili żadna lustrzanka Canona. Pomyślane głównie dla fotografujących dynamiczne sceny.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 28-06-2013 o 08:58

Pełne uzależnienie

Zastanawiam się czemu konkurencja w postaci np. Nikona D600 czy D7100 nie potrafi wymusić na naszej ulubionej firmie mniej paznokciowego podejścia do projektowania korpusów, jak się patrzy na specyfikację tych produktów to widać że o projekcie decydowała fotografia a nie marketing.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Strona 166 z 253 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176216 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów