I pewnie nadal nie zamierza. Z tego co piszą wynika, że w ten sposób Canon:
- z jednej strony - uniezależni się od rosnących kosztów w Chinach, a
- z drugiej - obniży koszty produkcji w Japonii.
http://www.businessweek.com/ap/2012-05/D9UODMJ80.htm
EOS - conditio sine Kwanon...
Nie wiem czy było, ale Canon prawdopodobnie ma zamiar zdegradować 5D2do tytułu entry level. Cena poniżej $2k więc pewnie $1999. Premiera nowego
aparatu na Photokinie br.
... and the shutter lag is...
Dla mnie mistrzowie!
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może masz smartphona z Andkiem?
Jeśli tak, to spróbuj aplikacji DSLR Controller.
No a jeśli nie masz, to... ceny Galaxy S2 lecą w dół po premierze S3, więc...
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
http://www.canonrumors.com/2012/05/c...s-in-june-cr2/
Wydaje mi się, że nie ma przeszkód technicznych, żeby połączyć dalmierz z EF i zostawić przy tym kontrastowy AF?
EOS - conditio sine Kwanon...
Problemu moze i nie ma ale dalmierze z zalozenia maja mniejsza odleglosc o tylnej soczewki (odleglosc oporowa-FFD) co sprawia,ze moga miec mniejsza glebokosc i mniejsze szkla jednak niec nie przeszkadza dac wysuniety bez powodu bagnet. Pentax zrobil cos takiego w bezlusterkowcu, chyba K-01 i mozna tam uzywac obiektywow K-mount.
Witam. Wlasnie w tej chwili w Londynie obok katery St Paul's kiulku gosci wlasnie testuje jakies puszki. Oczywiscie Canon (podpiete 70-200), zamazane logo sprzetu - fabrycznie usuniete Logo i model. Wyglada cos jak 7d/5d i jeszcze jakas pusza seri xxd. Sa rozstawieni z jakimis zabawkami i foca w parku przy katedrze (tam gdzie byla "zajezdnaia" autobusowa - dla "tubylcow). Rozstawili sie 1h temu (jak szedlem na lunch) i jeszcze foca (wlasnie wrocilem). Mniejsze body widzialem tylko przez chwile (jak sie rozstawiali. WIeksze juz dluzej sie przyjrzalem. Klawiszologia jak 5D3/7D (podobna) bez grip'a (czyli nie 1). Ladnie klapie (jak 7D). Tak wiec "cos wisi w powietrzu". Trzepia na "single shot" tak wiec nic nie powiem o serii.
Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 17-05-2012 o 14:01
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj