Ma takie szkiełko Sony i Samsung, jest też podobne (ekwiwalent) dla m4/3, więc to żadna moja fanaberia. Najwyżej jak będą się ociągać to Sigma i Tamron wypuszczą...i znowu uszczkną kawałek torta![]()
Ma takie szkiełko Sony i Samsung, jest też podobne (ekwiwalent) dla m4/3, więc to żadna moja fanaberia. Najwyżej jak będą się ociągać to Sigma i Tamron wypuszczą...i znowu uszczkną kawałek torta![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
No ale po co? Przecież długich szkieł w systemie jest od groma. Myślisz że zrobią jakieś miniaturowe?
Sony i Sams muszą robić no bo inaczej zostają tylko manualne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Odpowiem Ci enigmatycznie: żeby firma generowała spore zyski musi produkować, więc z tego punktu widzenia korzystniej jest wypuścić dedykowany 50-250 niźli adapter i pozwolić coniektórym rzucić się na EF-esa z drugiej rękiJeżeli chodzi o mnie to jestem o NICH spokojny :cool:
Jestę fotografę
Przepraszam moze za idiotyczne pytanie, ale czy przy szklach uzywanych przez przejsciowke AF bedzie dzialal?
Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Ciekawe, kiedy EOS-M dostanie takie wdzianko Robocopa:
NEX 5N Cine Housing now available to pre-order | EOSHD.com
Nie widać przeciwwskazań. Ten aparat, to taki wykastrowany z lustra 650D.
EOS - conditio sine Kwanon...
Jest malutki!)))
Za Canon Rumors raz jeszcze
Additional specs from [DCI]
Hand-held Twilight mode, to help with long exposures in low light.
Multi-shot noise reduction function that helps reduce the noise by combining four images.
The usual creative filters
HDR mode to synthesize three different exposures
Camera size: 66.5mm (width) 108.6mm (height) x 32.3mm (depth)
The weight (body only) 262g, (including battery and memory card) 298g
Jestę fotografę
To jest podstawowe pytanie i odpowiedź na nie będzie miała kluczowe znaczenie. Podejrzewam że będzie to w pełni funkcjonalne bo tylko wtedy będzie to uzupełnienie i wykorzystanie potencjału systemu EOS, a w końcu takie miano nosi ten nowy twór.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner