Strój na ślub?
Zwiń
X
-
Dżinsy, sandały, bojówki, koszulki, kraciaste koszule, kraciaste sweterki, pulowerki w serek i inne geometryczne wzorki, wielkie kokardy lub czerwone muchy, trampki, adiki, krótkie spodenki, lakierowane tapiry - obciach, wstyd i chamówa.Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!Komentarz
-
-
Dżinsy? - wiele osób nosi do marynary i można je elegancko spasować z koszulą, ładnym butem. O tyle wolę dżinsy od kantów, że mam kieszenie na gadżety i pewność, że ich nie podrę szukając na kolanach dobrego kadru.Skasowali mi ;(Komentarz
-
Tym bardziej jak szuka się kadry na kolanach a podłoga oddaje na kanty kolory czarnego cała swoją "osłonę taktyczna" czyli kurz i zamiast łapać kolejny kadr trzeba trzepać nogawki by nie wyglądać jak ten spod kościoła (z całym szacunkiem).5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...
Komentarz
-
Ja tam nie doradzę w czym, bom amator.
Tylko taka mała dygresja na podstawie obserwacji z boku : spójrzcie czasem przed wyjściem w duże lustro jak te spodnie się układają.
Może jednak warto choć raz w życiu zainwestować w firmowe spodnie? Chociażby tylko do pracy.Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
faktycznie dresik adidasa lepiej sie uklada niz nie firmowka ;]
niestety ze spodniami roznie , mozna trafic na takie ktore pozniej jak worek wygladaja albo po paru praniach jak scierano comment...Komentarz
-
Adidasek jest fe http://www.facebook.com/pages/adisucks/134728066598497Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
moje typy:
Przed nami zupełnie nowy rok, który może nie przyniesie rewolucji w modzie jednak należy się spodziewać kilku udanych kolekcji znanych i zna...
oraz:
Ciepłe słoneczne promienie i lekki wiosenny wiaterek sprawią, że kiełkuje w nas, niczym młoda trawa, nieodparta i przemożna chęć wyskoczenia...
eleganckie oraz wygodne :-DJestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Komentarz