Strój na ślub?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Zamieszczone przez sbogdan1
    Sergisz nie daj się prosić pokaż te foteczki, widziałem już nie jedno ale nie ma nic piękniejszego jak facet ubrany w gang i sandałki + fikuśne skarpetki najlepiej w kratkę
    Sandały i skarpetki? No co ty? Stopa musi być goła:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• dfence
      • 2009
      • 14

Zamieszczone przez piast9
      Fotografa w dżinach i t-shircie wywaliłbym ze swojego ślubu.
      Buissinka też?

Ja śmigam w białej koszuli bez krawata i w bojówkach oraz w wygodnym obuwiu...

Komentarz

• Kinski
        Początki nałogu
        • 2007
        • 273

Dżinsy, sandały, bojówki, koszulki, kraciaste koszule, kraciaste sweterki, pulowerki w serek i inne geometryczne wzorki, wielkie kokardy lub czerwone muchy, trampki, adiki, krótkie spodenki, lakierowane tapiry - obciach, wstyd i chamówa.
        Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Komentarz

• MM-architekci
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2227

przesadzasz z koszulami i sweterkami
          no comment...

Komentarz

• Kinski
            Początki nałogu
            • 2007
            • 273

Tylko z tymi, które mają dziwne geometryczne wzorki - "węże", kratkę i inne takie.
            Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Komentarz

• suchyHc
              Uzależniony
              • 2007
              • 504

Zamieszczone przez Kinski
              Dżinsy, sandały, bojówki, koszulki, kraciaste koszule, kraciaste sweterki, pulowerki w serek i inne geometryczne wzorki, wielkie kokardy lub czerwone muchy, trampki, adiki, krótkie spodenki, lakierowane tapiry - obciach, wstyd i chamówa.
              Dżinsy? - wiele osób nosi do marynary i można je elegancko spasować z koszulą, ładnym butem. O tyle wolę dżinsy od kantów, że mam kieszenie na gadżety i pewność, że ich nie podrę szukając na kolanach dobrego kadru.
              Skasowali mi ;(

Komentarz

• pawciolbn
                Uzależniony
                • 2010
                • 653

Tym bardziej jak szuka się kadry na kolanach a podłoga oddaje na kanty kolory czarnego cała swoją "osłonę taktyczna" czyli kurz i zamiast łapać kolejny kadr trzeba trzepać nogawki by nie wyglądać jak ten spod kościoła (z całym szacunkiem).
                5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Komentarz

• Inka
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 67

W niewielkich miejscowościach wciąż żywy jest zwyczaj unikania w stroju, zwłaszcza kobiecym, bieli - bo zastrzeżona dla manny młodej i czerni - bo to zły omen dla młodych.
                  :wink:

Komentarz

• Husky
                    Zablokowany
                    • 2009
                    • 409

Nie wyobrażam sobie by pracować cały dzień w garniturze i pod krawatem.
                    Wygoda i komfort pracy jest na pierwszym miejscu. Strój powinien być elegancki ale jednocześnie dyskretny by nie zwracać uwagi młodych i gości na siebie.

Komentarz

• pe.en.de
                      Początki nałogu
                      • 2009
                      • 321

Ja tam nie doradzę w czym, bom amator.
                      Tylko taka mała dygresja na podstawie obserwacji z boku : spójrzcie czasem przed wyjściem w duże lustro jak te spodnie się układają.
                      Może jednak warto choć raz w życiu zainwestować w firmowe spodnie? Chociażby tylko do pracy.
                      Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Komentarz

• Sergiusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2708

Masz na myśli różnicę spodni damskich od męskich?
                        Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• MM-architekci
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 2227

faktycznie dresik adidasa lepiej sie uklada niz nie firmowka ;]

niestety ze spodniami roznie , mozna trafic na takie ktore pozniej jak worek wygladaja albo po paru praniach jak sciera
                          no comment...

Komentarz

• dinderi
                            Pełne uzależnienie
                            • 2009
                            • 3028

Zamieszczone przez MM-architekci
                            faktycznie dresik adidasa lepiej sie uklada niz nie firmowka ;]
                            Adidasek jest fe http://www.facebook.com/pages/adisucks/134728066598497
                            Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                            09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• jacek_73
                              Pełne uzależnienie
                              • 2010
                              • 2587

Zamieszczone przez Husky
                              Nie wyobrażam sobie by pracować cały dzień w garniturze i pod krawatem.
                              Wygoda i komfort pracy jest na pierwszym miejscu. Strój powinien być elegancki ale jednocześnie dyskretny by nie zwracać uwagi młodych i gości na siebie.
                              moje typy:

Przed nami zupełnie nowy rok, który może nie przyniesie rewolucji w modzie jednak należy się spodziewać kilku udanych kolekcji znanych i zna...

oraz:

Ciepłe słoneczne promienie i lekki wiosenny wiaterek sprawią, że kiełkuje w nas, niczym młoda trawa, nieodparta i przemożna chęć wyskoczenia...

eleganckie oraz wygodne :-D
                              Jestę fotografę
                              miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• YaneC
                                Początki nałogu
                                • 2009
                                • 367

Pan Fotograf powinien być ładniej ubrany od Pana Młodego
                                BYKOM STOP

Komentarz

Pracuję...