Wracając do sedna. Czy fotografowi podczas ślubu wypada założyć koszulę z krótkim rękawem? Oczywiście nie mam na myśli jakiegoś t-shirta czy polo. Po prostu elegancka koszula, np. w kolorze szarym czy granatowym. Do tego spodnie w kant i buty od garnituru.
Strój na ślub?
Zwiń
X
-
Ja nie widzę przeszkód dla koszuli z krótkim rękawem.
Sent from Galaxy S7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|Komentarz
-
oczywiście, że tak byle nie z krawatem (lub krawatką, jak mawiaja niektórzy:-D ) ja czasem nawet zaszaleje i ubiore polo pod sportowy, lniany garniturDo zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
U mnie czesto praktykuje się eleganckie szare/czarne itdp. niby Jeansy... i włansie koszula.Komentarz
-
a wypada przy 30 stopniach być spoconym jak po maratonie, gdy pot czoła kapie Ci po sprzęcie i ubraniu? z wielką plamą na plecach czy pod pachami?
w lecie lekka czarna elegancka koszula to maksymalnie co na sobie miewam. nie krępuje ruchów, nie spocisz się, i wyglądasz jak należy. Spodnie grafit lub szare - coś co nie wygląda tragicznie po kilku przyklęknięciach.Komentarz
-
Nie wiem jak wy, ale jak się używa pasa biodrowego + reporter strap dual, to przecież jakbym założył garniak to wyglądałbym jak z kosmosu
z koszulą jest czasem trochę zachodu. A co do maratonu, to niech ktoś nie gada głupio, że lepiej ubrać długi rękaw i odstraszać "wonią" zwłaszcza jak się jest już po paru godzinach gonienia (jeśli ktoś zaczyna od kosmetyczki np.)
Komentarz
-
W pasie biodrowym i dual strapie ,i tak wyglądasz jak z kosmosu więc co za róznica :dKontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
ja mam jedna koszule zawsze na zmiane w aucie w razie czego hehe
i uzywam akcesoriow na pasie biodrowym (zazwyczaj 2x lens cejsy), bez marynarki.
narazie jestem ciekawy tych r-strapow na ile moge im ufac..., bo zonglowanie szklami w jednym body zaczyna byc frustrujace hehe.
a czesto szkoda czasu na szperanie w top-loaderze z drugim body...
oczywiscie dzinsy i lekkie polboty np.
nie wyobrazam sobie tyrania w czesci nawet garnika...
bez przesady ma byc praktycznie, wygodnie i schludnie
mozna nazwac to:
sportowy elegant heheOstatnio edytowany przez molsar; 8186.Komentarz
Komentarz