Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1282

Wątek: Eos 60D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sando Zobacz posta
    Aż ręce opadają, przez cały wątek to samo. Czyżby zazdrość zżerała i teraz na siłę musisz sobie udowodnić, że różnice w stosunku do 60D są małe? ;P

Lepszy AF, dużo większy wizjer, większa szybkość, gibany ekran, górny lcd i dwa kółka - to wystarczy aby stwierdzić, że 550D jest zdecydowanie słabszy od 60D.
    Jeśeli przez to, że jest górny LCD, na tym głownym jest mniej informacji to dla mnie jest to duża wada. Miałem przedwczoraj w rękach 10D i z radością przesiadłem się na 550-tkę. Kółko tylne... przydałoby się.
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Uzależniony Awatar PawelB
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Jeśeli przez to, że jest górny LCD, na tym głownym jest mniej informacji to dla mnie jest to duża wada. Miałem przedwczoraj w rękach 10D i z radością przesiadłem się na 550-tkę.
    Kwestia przyzwyczajenia Ja "od zawsze", czyli od EOSa 100 używałem korpusów z górnym wyświetlaczem i nie wyobrażam sobie że mogłoby go nie być. Jak miałem przez chwilę okazję pobawić się 350D kolegi to odruchowo patrzyłem na górę korpusu a nie na tył.
    Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.

Moje gnioty
    Moje gnioty 2

Uprawnienia umieszczania postów