Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Subiektywne porównanie dwóch 50tek Canona

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Sory ale o co chodzi ?
    Chodzi o to, że kolega postanowił jakoś zareklamowac swój blog.
    To co niby miało być testem, jest tylko luźna refleksją nt. sprzetu, który posiada. Poza ogólnikowymi informacjami technicznymi, ktore mozna znaleźć w opisach tych obiektywów, w co drugim sklepie internetowym, nie ma tu nic.
    Ani porownania ostrości z obu szkieł, ani porównania bokeh, ani celności AF. O podstawowych błędach typu "jedna działka" nie ma co pisac, bo koledzy już wytknęli.

Wybacz KarolJ te gorzkie słowa, ale czytanie tego tematu uznaję za kompletna strate czasu.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Chodzi o to, że kolega postanowił jakoś zareklamowac swój blog.
    To co niby miało być testem, jest tylko luźna refleksją nt. sprzetu, który posiada. Poza ogólnikowymi informacjami technicznymi, ktore mozna znaleźć w opisach tych obiektywów, w co drugim sklepie internetowym, nie ma tu nic.
    Ani porownania ostrości z obu szkieł, ani porównania bokeh, ani celności AF. O podstawowych błędach typu "jedna działka" nie ma co pisac, bo koledzy już wytknęli.

Wybacz KarolJ te gorzkie słowa, ale czytanie tego tematu uznaję za kompletna strate czasu.
    Chciałem się podzielić po prostu swoją recenzją/testem - nazywaj to jak chcesz - 50tek, którą wrzuciłem na blog.

Nie zarabiam na Was w żaden sposób - na reklamach nie bo ich na stronie nie mam, klientów w ten sposób też nie pozyskam, mam jedynie nabity niepotrzebnie tylko transfer na serverze co uznaję raczej jako minus. No ale taka już jest przecież polska mentalność, co już było nie raz wałkowane na tym forum...

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Ja na miejscu autora prosił bym o usuniecie bo nie chciało by mi się czytać już tego pastwienia które zaraz wejdzie na 4 stronę
    Dlaczego? W wolnych chwilach, kiedy to czytam niektóre posty poprawiają mi nawet humor!
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    W wolnych chwilach, kiedy to czytam niektóre posty poprawiają mi nawet humor!
    Cieszę się z Tobą, że jesteś spełniony ale za cholerę nie wiem o co chodzi w tym wątku. Może jakiś głupi jestem... ale jak widzę powyższe posty to większość kolegów ze znacznie większym doświadczeniem od mojego również nie załapało tego "testu".
    No, chyba że to tylko prowokacja z Twojej strony - w takim razie gratuluję. Udana w 100%
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

oj Karolu ...

wyrwałeś się z motyką na Słońce - wybacz, ale "ani ładu, ani składu" w Twoim "nicniewnoszącym" teście
    poczytaj testy zamieszczone na forum, np. tutaj i zacznij skłądanie klocków od nowa ;-)

Uprawnienia umieszczania postów