Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Subiektywne porównanie dwóch 50tek Canona

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    No to super,niezmiernie sie cieszymy jako spoleczność tego forum że zafundowaleś nam taki wspaniały wątek który ma tak dużą oglądalność i przy okazji wypromowałeś swoj hiper ekstra blog....
    Są inne sposoby na reklame swoich blogów czy wątków...wystarczy pisać MĄDRE i trzymające się kupy artykuły czy tematy ...

A propo zysków,jedyny zysk jaki by mieli to spadek zaufania do procesu przebiegów testu i jego wyników
    Chłopcze co Ty z tą promocją strony? Ile mam powtarzać że nie jesteście w moim targecie.....?

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Skoro w tytule jest porównanie. To porównaj, a nie pokazujesz ciągle fotografię z 50/1.4 i opowiadasz o swoich przeżyciach związanych tym szkłem.
    Porównałem je we wpisie na blogu. Na forum do pierwszego postu wrzuciłem jak wygląda reszta zdjęć w teście - były to trzy kadry.

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Wiem, ze pewnie i moja opinia odbije sie od Ciebie, poniewaz jestes ponadto i nie robisz testow linijek. Ale nie musisz przeciez robic zdjec porownawczy zapałkom. Zrób to po prostu powtarzalnie, porównywalnie. Mozesz nawet na modelce, byleby warunki byly porownywalne.

I pomyśl, ze skoro 5 stron postów mowi o jednym, to moze rzeczywiscie jest cos jest na rzeczy?
    Zrobiłem porównywalnie/powtarzalnie (może nie identyczne 6 zdjęć do jednego kadru - lekko są przesunięte, jest to spowodowane brakiem statywu za xxx zł).

Hmmm, z tych 5 stron można byłoby wyłowić kilka wnoszących coś do tematu postów reszta to jacyś hejterzy po prostu... :rolleyes:

Zrobiłbym to porównanie tak jak Wasz mega mentor Cichy jednak nie mam już wydmuchy plastikowej, szkoda...

Btw. jakoś jak wrzuciłem test pierścieni w całości na forum to nikt w wątku nie płakał i się nie skarżył - LINK. Z kolei jeżeli to tak można nazwa w tym wątku promocja własnego blogu nikomu nie przeszkadza - LINK.

Polecam jeszcze przeczytać ten wątek i jakie ma zdanie o niektórych Whitefire - LINK. Polać mu za ten post:
    Cytat Zamieszczone przez Whitefire Zobacz posta
    oo, widzę że przedszkolaków przyszło więcej, a dziwne, bo pora późna...

Tym bardziej zdumiewają mnie te komentarze w świetle tego, co zostało powiedziane w późniejszych postach - moje pytanie było jak najbardziej zasadne i miało swoją odpowiedź. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że wynikało właśnie z faktu przeczytania instrukcji, tyle że grubo ponad rok temu, podczas pierwszego kontaktu z lustrzanką cyfrową. Chyba właśnie stamtąd pamiętałem, że o cichym fotografowaniu była jakaś mowa.

A że teraz wreszcie wpadł mi w ręce obiektyw z wysoka ogniskową i mogłem pójść 'na łów', problem z hałasowaniem nagle nabrał innego wymiaru.

Szukałem przy informacjach o migawce, a nie przy live view, to i nie znalazłem.

Przedszkolaki, spać. Śmiesznie było, ale trzeba czytać wszystko.
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    Porównałem je we wpisie na blogu. Na forum do pierwszego postu wrzuciłem jak wygląda reszta zdjęć w teście - były to trzy kadry.
    Z "testu" dalej nic nie wynika. Porównać zdjęć nie sposób. Tekstu tyle co nic.

Weź pod uwagę jedno. Zmuszasz użytkowników do odwiedzania zewnętrznych stron, lub promujesz swoją stronę. Nie muszę chyba przypominać, że jest to niezgodne z regulaminem?

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Z "testu" dalej nic nie wynika. Porównać zdjęć nie sposób. Tekstu tyle co nic.

Weź pod uwagę jedno. Zmuszasz użytkowników do odwiedzania zewnętrznych stron, lub promujesz swoją stronę. Nie muszę chyba przypominać, że jest to niezgodne z regulaminem?
    Spoko. Biorę Twoje zdanie pod uwagę nie musi Ci się podobać sposób w jaki podszedłem do tego tamu natomiast druga część Twojej wypowiedzi jest chyba kompletnie zbędna... Będziesz szukał dalej dziury w całym? Gdyby nie patrzeć max 15 grafik można zamieścić w jednym poście - fotek łącznie jest 25 dlatego zrobiłem tak, a nie inaczej...
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów