Zdjęcia bardzo nietuzinkowe. Mi się podobają.
Zdjęcia bardzo nietuzinkowe. Mi się podobają.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Serio, nie przeszkadza mi to. Gdyby to było jedyne zdjęcie, wtedy tak.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To może ja napiszę jak między nami fotografami: obróbka to kicha. Nie da się zamaskować błędów naświetlania obróbką. To znaczy się da ale wtedy powstaje sklejanka kiedy wadliwie naświetlone części obrazu zastępujemy tymi poprawnymi z innego zdjęcia. Do tego czasem warto sobie przetrzeć matrycę z syfu albo ze dwa razy kliknąć stemplem. Ale to chyba też obróbka.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A co było wadliwie naświetlone? Obróbka jest taka a nie inna bo zdjęcia miały luźno nawiązywać do malarstwa flamandzkiego, maskowanie czegokolwiek nie było moim zamiarem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Zdecydowanie za mało tygrysów...![]()
Jeśli już to mi to bardziej przypomina klimaty Kusturicy z lekką domieszką kolorystyczną z Hardware mając na myśli film. Luźno to można zawsze do wszystkiego nawiązać. Czasem człowiek nie ma zamiaru a tak mu wyjdzie. Jak bym miał nawiązywać do malarstwa flamandzkiego to faktycznie by się przydały zwierzęta. Jakieś kury, gęsi albo lwy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.