Strona 178 z 228 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 771 do 1 780 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    A może by tak dwa słowa na temat zdjęć autora tego wątku? Zdjęcia Viteza są całkiem w innym miejscu możesz tam do woli zaglądać, komentować i oceniać.
    No to daj dobry przykład
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale to kolejny przykład jaki mundry potrafi być Użytkownik z siedmioma ostrzeżeniami na koncie... nadal Ci mało?
    Jestem w szoku. Co rusz to czytam, że to pank, to michał sokolowski, to micles i inni maja iles tam kartek. Wydawało mi się, że to ja tutaj sporo docinam, a kartek przez te 5 lat na forum miałem całe dwie. Chyba mam chody u Viteza ;-)

Cytat Zamieszczone przez pank
    Tak, Vitez, zbanuj mnie bo śmiałem Ci wytknąć niegrzeczne zachowanie. Ogarnij się człowieku, jesteś moderatorem a nie kapralem, a to nie wojsko tylko forum. Rozsądny człowiek na Twoim miejscu poprawił by błąd i wysłał PMa, Ty się pośmiałeś, i fajnie, szkoda tylko że jak ja się pośmiałem również, dostałem kartkę.
    W ramach solidarności, chciałbym poprosić o kilka punktów i czerwoną kartkę.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    A może by tak dwa słowa na temat zdjęć autora tego wątku? Zdjęcia Viteza są całkiem w innym miejscu możesz tam do woli zaglądać, komentować i oceniać.
    Sergiuszu, nie chciałbym się zbytnio spoufalać, ale szacuneczek z tę wypowiedź.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

296-298, mnie bardzo pasują. Choć bardzo bym chciał, to nie mam się do czego czepić.

Pozwolę sobie jeszcze na taki link. Mam nadzieję, że zrozumiesz.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Wiejskie klimaty:

299.
    300.
    301.
    302.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ciekawa obróbka, nice
    pkt 8 regulaminu

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

nie tym razem

Miasto
    wawa

Domyślnie

Co nie tym razem?

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Bardzo mi się nie podoba ostatni zestaw. Byłem u spowiedzi, więc nic więcej nie napiszę.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Mam jedno pytanie, dlaczego dopusciles, ze na 299 panna młoda ma tak elegancko ucięte 2/3 twarzy?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 178 z 228 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów