Foteczki na NK to trochę inaczej chyba się robi.
Foteczki na NK to trochę inaczej chyba się robi.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Naturalność nie była moją intencją![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ja tez uwazam, ze ostatnie zdjecia sa przedobrzone.
obrobka zbyt ciezka jak dla mnie, chociaz kadry interesujace jezeli ogladac je z nalozonym filtrem "teraz tak sie pokazuje milosc, szczescie i radosc nowozencow"![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Kadry są nieciekawe a mogłyby być. Fotograf stał w złym miejscu i to bez względu na zastosowany obiektyw.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
nie ma nic gorszego jak kopiowanie starych pomysłów i ubranie ich w inny papierek.
wpusiję wątek do ulubionych i w najbliżeszj wolnej chwili pokażę ci dziesiątku, jak nie setki takich samych póz, na stronach innych, którzy już daaaawno takie i podobne "cuda uprawiali" - nie rób się pionierem jak tylko kopiujesz. Niektóre z tych póz zakrawaja na większy kich niż zdjęcia na torach z walizką
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a zwracam honor, na 302 dodałeś okulary, jeszcze chyba nikt na to nie wpadł:neutral:
Ostatnio edytowane przez marekb ; 16-09-2010 o 10:59 Powód: Automerged Doublepost
Tak myślałem że o to chodzi. Stary wyjadacz utrze nosa nowemu który śmiał niepochlebnie napisać coś o jednym zdjęciu. Ani nie robię z siebie pioniera ani tylko nie kopiuję, osoba z takim doświadczeniem jak Twoje powinna wiedzieć że nie da się za każdym razem odkrywać ameryki na nowo i powtórzenia pewnych ujęć są nieuniknione. Nie napisałem, patrzcie jaki jestem oryginalny, wiem że podobne pozy były już wykorzystywane, jedyne co mogłem dołożyć od siebie to obrócić zdjęcia w lekki żart i owinąć je w nowy papierek. Czasami i tak bywa, jestem jednak pewien że zdajesz sobie sprawę że znajdziesz u mnie też rzeczy których jeszcze nie było, więc daruj sobie złośliwe uwagi, chcesz coś napisać o konkretnych zdjęciach, śmiało, ale odgrywanie się za różnicę zdań z innego wątku jest trochę szczeniackie.