Strona 179 z 228 PierwszyPierwszy ... 79129169177178179180181189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 781 do 1 790 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Zdjęcia bardzo nietuzinkowe. Mi się podobają.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Mam jedno pytanie, dlaczego dopusciles, ze na 299 panna młoda ma tak elegancko ucięte 2/3 twarzy?
    A czemu miało by mi to przeszkadzać?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A czemu miało by mi to przeszkadzać?
    W sumie fakt. Pytanie bez sensu, zupełnie...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Serio, nie przeszkadza mi to. Gdyby to było jedyne zdjęcie, wtedy tak.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Co nie tym razem?
    ciekawa obrobka - nie tym razem

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To może ja napiszę jak między nami fotografami: obróbka to kicha. Nie da się zamaskować błędów naświetlania obróbką. To znaczy się da ale wtedy powstaje sklejanka kiedy wadliwie naświetlone części obrazu zastępujemy tymi poprawnymi z innego zdjęcia. Do tego czasem warto sobie przetrzeć matrycę z syfu albo ze dwa razy kliknąć stemplem. Ale to chyba też obróbka.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

A co było wadliwie naświetlone? Obróbka jest taka a nie inna bo zdjęcia miały luźno nawiązywać do malarstwa flamandzkiego, maskowanie czegokolwiek nie było moim zamiarem.

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Zdecydowanie za mało tygrysów...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jeśli już to mi to bardziej przypomina klimaty Kusturicy z lekką domieszką kolorystyczną z Hardware mając na myśli film. Luźno to można zawsze do wszystkiego nawiązać. Czasem człowiek nie ma zamiaru a tak mu wyjdzie. Jak bym miał nawiązywać do malarstwa flamandzkiego to faktycznie by się przydały zwierzęta. Jakieś kury, gęsi albo lwy.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jeśli już to mi to bardziej przypomina klimaty Kusturicy z lekką domieszką kolorystyczną z Hardware mając na myśli film. Luźno to można zawsze do wszystkiego nawiązać. Czasem człowiek nie ma zamiaru a tak mu wyjdzie. Jak bym miał nawiązywać do malarstwa flamandzkiego to faktycznie by się przydały zwierzęta. Jakieś kury, gęsi albo lwy.
    ... albo pedobear

A tak serio to przesadziłeś z przesadą. Ściągnięte detale na sukni wyglądają jakby była brudna. Z chmurami stało się to samo. Robiąc luźno foteczki na nk może zaryzykowałbym takie eksperymenty, ale jako zlecenie... no way.

Strona 179 z 228 PierwszyPierwszy ... 79129169177178179180181189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów