Strona 294 z 484 PierwszyPierwszy ... 194244284292293294295296304344394 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 931 do 2 940 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Jako, że mialem dluzsza przerwe w czytaniu cb, to prosze Cie o jakis wniosek na priva, bo 200 postow nie mam czasu czytac.
    Wniosek jest taki: Jeśli lubisz codzienny strzał adrenaliny z nadzieji że to juz własnie przyjechał mój 5DII, zawsze kiedy przed Twoj dom podjedzie furgonetka, jeśli adrenalinowy "High" to wszystko czego Ci potrzeba i chcialbys tak spedzić ze 2 miesiące i dłużej, jeśli masz czas czekać na sprzęt, bez żadnej gwarancji, ze kiedykolwiek dojdzie, nie mając nawet mozliwości osobistego kontaktu ze sprzedającym, jeśli Cię na to stać, wchodź w to.
    Mnie nie bylo, ani na to stać, ani nie potrzebuję sobie w ten sposób podnosić poziomu adrenaliny. Wystarczy że i tak muszę codziennie rozmawiac z jednym człowiekiem w pracy.
    A poniewaz mnie nie stać, poszedłem do sklepu i kupiłem sprzęt za cenę średnią, rynkową. Na normalne zakupy mnie stać.
    Wogóle to ja wiem, ze dziwny jestem, bo dla mnie nie jest istotne, czy sprzęt kosztuje 10% wiecej czy mniej. Te 10% to cena mojego spokoju, który jest najważniejszy. Jeśli mnie stac to kupuje, jeśli nie, to nie. Nie cena jest najistotniejsza. Czasem mnie nie stac kupić coś o wartości 20 PLN.

Resztę wniosków musisz sam wysnuć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    P.S. nie kłóć sie z Enterem, bo ma chłop rację.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 26-08-2010 o 14:28 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    bo nie trawię leni którym się nie chce spojrzeć 2 strony wstecz
    To masz pecha.
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Wniosek jest taki: Jeśli lubisz codzienny strzał adrenaliny z nadzieji że to juz własnie przyjechał mój 5DII, zawsze kiedy przed Twoj dom podjedzie furgonetka, jeśli adrenalinowy "High" to wszystko czego Ci potrzeba i chcialbys tak spedzić ze 2 miesiące i dłużej, jeśli masz czas czekać na sprzęt, bez żadnej gwarancji, ze kiedykolwiek dojdzie, nie mając nawet mozliwości osobistego kontaktu ze sprzedającym, jeśli Cię na to stać, wchodź w to.
    Mnie nie bylo, ani na to stać, ani nie potrzebuję sobie w ten sposób podnosić poziomu adrenaliny. Wystarczy że i tak muszę codziennie rozmawiac z jednym człowiekiem w pracy.
    A poniewaz mnie nie stać, poszedłem do sklepu i kupiłem sprzęt za cenę średnią, rynkową. Na normalne zakupy mnie stać.
    Wogóle to ja wiem, ze dziwny jestem, bo dla mnie nie jest istotne, czy sprzęt kosztuje 10% wiecej czy mniej. Te 10% to cena mojego spokoju, który jest najważniejszy. Jeśli mnie stac to kupuje, jeśli nie, to nie. Nie cena jest najistotniejsza. Czasem mnie nie stac kupić coś o wartości 20 PLN.

Resztę wniosków musisz sam wysnuć.
    Kumam, dzieki za fatyge, bo dla innych bylby to problem jak widac powyzej. A co do ludzi w pracy to tez mam takiego jednego
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Boze Swiety, chodzi, o krtotkie stwierdzenie typu to naciagacz, badz wszyskto jest ok, za ktore bede wdzieczny.
    Głos z obozu A: to naciągacz, kwestią czasu jest kiedy przestanie towar dostarczać w ogóle. Ceny za niskie by były realne, działa w ten sposób znacznie dłużej niż typowe piramidki ale jednak coś tu śmierdzi, choć dowodów na razie brak.

Głos z obozu B: przecież negatywy są kasowane, więc może wszystko jest w porządku?

A swoja droga to po co sie wtracasz miedzy wodke, a zakaske, skoro Cie to nei dotyczy.[/QUOTE]

Szanowny leniwy kolego, piszesz publicznie na forum, więc każdy ma prawo ci odpisać. Następnym razem idź z tą wódką na PW do zainteresowanego.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Dzieki Merde.

Co do offtopa dotyczacego mojego lenistwa, nie twierdze, ze nie macie racji. Jednak byla to wymiana zdan pomiedzy mna i jednym userem (owszem powinien byc priv), a wiec tez nie idze powodu, dla ktorego ktos 3 wchodzi w gre.

EOT dla mnie.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Coś już napisał Awatar Lukas87
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

UWAGA ZMIANA ZASAD OD 21.08.2010R. WSZYTSKIE RPZEDMIOTY WYSYŁAMY DO 21 DNI ROBOCZYCH OD MOMENTU ZAKSIEGOWANIA SIĘ ŚRODKÓW I ANI DNIA DŁUŻEJ. pOZDRAWIAMY I ZYCZYMY UDANYCH ZAKUPÓW.
    Ciekawe co z tego wyjdzie...
    R6 II + R | RF 24-70 f/2.8 + RF 50 f/1.8 + EF 70-200 f/2.8 IS II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czyżby nadszedł już ten rush hour?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Informuję iż w również w tym wątku obowiązuje 2 pkt regulaminu.
    Prosiłbym pisać na temat a nie nabijać sobie posty.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukas87 Zobacz posta
    Ciekawe co z tego wyjdzie...
    MZ - kaszana wyjdzie.
    Na pierwszy rzut oka wydaje się, że termin się skrócił ale...
    No właśnie, na stronie "o mnie" otc_poznan ma wpisane: czas dostawy 2 - 2,5 tygodnia. Po zmianie wychodzi.... Miesiąc...

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czyżby nadszedł już ten rush hour?
    I znowu MZ - tak! Chyba nadszedł czas.

Statystyka:
    W ciągu ostatnich 30 dni otc_poznan dostał 66% ogólnej liczby negatywów.

____
    BTW... Micles zbanowany. Ale jajka.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Co prawda przeczy to wcześniej rzuconej przeze mnie teorii, że to być może spady kurierskie (którym ktoś pomógł byc tymi spadami) ale wychodzi na to, że zwolennicy teorii piramidy mają więcej racji...
    Zaczęła się kolejna obniżka cen:
    teraz EOS 5D Mark II kosztuje raptem 5800zł (KupTeraz) czyli kolejne 500zł w dół (http://allegro.pl/show_item.php?item=1204944956) - ktoś już nawet kupił...
    Ale skoro gość zaczął piłować nogi piramidy to powinien wydłużyć czas dostawy a nie go skracać - to zaczyna być naprawdę ciekawe...
    EOS 90D (w sumie)

Coś już napisał

Domyślnie

Tyle że poniżej w dalszym ciągu jest klauzulka że w razie jak towaru nie będzie lub dostawa się opóźni to 45 dni roboczych trzeba nadal czekać !

"Rush hour" będzie koło gwiazdki imho ! Nagle będą realizowane dostawy szybko, fama pójdzie że tanio i dobrze, pozytywów wpadnie i potem nastąpi cisza. A tak BTW to gość jest na bakier ze sprawozdawczością do KRS-u ostatnio ma za 2008 rok i to też chyba nie pełną. Czymś takim powinien się zająć UKS na moje ... Zwłaszcza że z fakturami też jest na bakier i wysyła dopiero po długotrwałej batalii. Jestem ciekaw jakie ma dane na f-rze VAT , czyli adres, nip , regon itp. Ma ktoś może f-rę od gościa ?

Strona 294 z 484 PierwszyPierwszy ... 194244284292293294295296304344394 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów