Za marzenia nie karają... Dla niego bezpieczniej żeby nikt jego twarzy nie widział i nie rozpoznał. Jak juz zwinie interes to nikt anawet nie będzie wiedział jak wygląda.
Za marzenia nie karają... Dla niego bezpieczniej żeby nikt jego twarzy nie widział i nie rozpoznał. Jak juz zwinie interes to nikt anawet nie będzie wiedział jak wygląda.
kolejny "odwolywacz", ktory sprzedaje poza aukcja.
najpierw ogloszenie tu na forum, potem allegro.
a pozniej "zmienia zdanie"..
allegro
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"
Myślę, że to zupełnie nie o to chodzi, bo gość w danym momencie tego sprzętu nie ma. Najpierw zbiera zamówienia, a jak już nazbiera dostatecznie dużo, kupuje za pieniądze klientów hurtowo i na tym parę groszy wyrywa. Potem wysyła do wszystkich i to cała tajemnica. Było juz paru takich na serwisach aukcyjnych, ale nie przetrwali z powodu niecierpliwych klientów![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
No właśnie - lektura tego wątku udowodniła mi, że zawsze znajdą się naiwni. Szkoda już więcej pisać na ten temat.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Czy ktoś w ogóle zna ceny hurtowe telewizorów sony lub innego sprzętu dla porównania z otc ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A gdyby jednak okazał się oszustem to jest przecież Program Ochrony Kupującego więc kasa wraca, czyż nie ? Ktoś miał przyjemność skorzystania z programu - jakie wrażenia ?
Ostatnio edytowane przez klusek00 ; 30-08-2010 o 21:09 Powód: Automerged Doublepost
EOS + Speedlite
Witam wszystkich... Jest to mój pierwszy wpis choć czytam wątki od daaawna lecz nie o tym chciałem napisać. Chciałem napisać o tym programie allegro.
Kilka miesięcy temu kupiłem na allegro obiektyw canona 17-40 za 1500zl. Kasę wpłaciłem poprzez płacę z allegro i kontak się z gościem urwał. Po upływie czasu (terminu allegro) zgłosiłem sprawę do allegro, wysłałem wszelkie wiadomości kontaktowe z tym gościem. Zdjecia smsów z telefonu, sprawę zgłosiłem na policji, skserowałem dokumenty wypisane na posterunku wszystko wysłałem allegro. Jeszcze jakieś wnioski musiałem z allegro powypełniać... I tyle... Pieniądze otrzymałem na konto wraz z kosztsmi transportu.
Zastanawia mnie tylko jak by ten gość cegłę wysłał czy mógłbym coś zdziałać?pozdrawiam
z góry przepraszam za literówki jak się jakieś znajdą, pszę z telefonu.
Ktos zna tego sprzedawce? byłem zainteresowany tym szkłem, ale sie sprzedał
http://allegro.pl/item1196836873.html
a tu niespodzianka:-D
http://allegro.pl/item1213710125.html
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)