Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Jako, że mialem dluzsza przerwe w czytaniu cb, to prosze Cie o jakis wniosek na priva, bo 200 postow nie mam czasu czytac.
    Wniosek jest taki: Jeśli lubisz codzienny strzał adrenaliny z nadzieji że to juz własnie przyjechał mój 5DII, zawsze kiedy przed Twoj dom podjedzie furgonetka, jeśli adrenalinowy "High" to wszystko czego Ci potrzeba i chcialbys tak spedzić ze 2 miesiące i dłużej, jeśli masz czas czekać na sprzęt, bez żadnej gwarancji, ze kiedykolwiek dojdzie, nie mając nawet mozliwości osobistego kontaktu ze sprzedającym, jeśli Cię na to stać, wchodź w to.
    Mnie nie bylo, ani na to stać, ani nie potrzebuję sobie w ten sposób podnosić poziomu adrenaliny. Wystarczy że i tak muszę codziennie rozmawiac z jednym człowiekiem w pracy.
    A poniewaz mnie nie stać, poszedłem do sklepu i kupiłem sprzęt za cenę średnią, rynkową. Na normalne zakupy mnie stać.
    Wogóle to ja wiem, ze dziwny jestem, bo dla mnie nie jest istotne, czy sprzęt kosztuje 10% wiecej czy mniej. Te 10% to cena mojego spokoju, który jest najważniejszy. Jeśli mnie stac to kupuje, jeśli nie, to nie. Nie cena jest najistotniejsza. Czasem mnie nie stac kupić coś o wartości 20 PLN.

Resztę wniosków musisz sam wysnuć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    P.S. nie kłóć sie z Enterem, bo ma chłop rację.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 26-08-2010 o 14:28 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    bo nie trawię leni którym się nie chce spojrzeć 2 strony wstecz
    To masz pecha.
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Wniosek jest taki: Jeśli lubisz codzienny strzał adrenaliny z nadzieji że to juz własnie przyjechał mój 5DII, zawsze kiedy przed Twoj dom podjedzie furgonetka, jeśli adrenalinowy "High" to wszystko czego Ci potrzeba i chcialbys tak spedzić ze 2 miesiące i dłużej, jeśli masz czas czekać na sprzęt, bez żadnej gwarancji, ze kiedykolwiek dojdzie, nie mając nawet mozliwości osobistego kontaktu ze sprzedającym, jeśli Cię na to stać, wchodź w to.
    Mnie nie bylo, ani na to stać, ani nie potrzebuję sobie w ten sposób podnosić poziomu adrenaliny. Wystarczy że i tak muszę codziennie rozmawiac z jednym człowiekiem w pracy.
    A poniewaz mnie nie stać, poszedłem do sklepu i kupiłem sprzęt za cenę średnią, rynkową. Na normalne zakupy mnie stać.
    Wogóle to ja wiem, ze dziwny jestem, bo dla mnie nie jest istotne, czy sprzęt kosztuje 10% wiecej czy mniej. Te 10% to cena mojego spokoju, który jest najważniejszy. Jeśli mnie stac to kupuje, jeśli nie, to nie. Nie cena jest najistotniejsza. Czasem mnie nie stac kupić coś o wartości 20 PLN.

Resztę wniosków musisz sam wysnuć.
    Kumam, dzieki za fatyge, bo dla innych bylby to problem jak widac powyzej. A co do ludzi w pracy to tez mam takiego jednego
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów