Strona 98 z 228 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108148198 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    A czego upustem, jest Twój post?

Upustem wrażeń po lekturze, przeleć sobie z 10 stron tych złośliwości, docinek, czepialstwa jakichś urojeń - zobaczyłem niewiarygodną ilość żółci, jakiejś negatywnej energii. Jest wiele sensownych uwag krytycznych, ale wiele postów ma na celu jedynie wyprowadzenie z równowagi Panka.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Baaaardzo głębokie, baaaardzo. Szczególnie ten fragment o dnie mi sie spodobał, ale o niewyżytych palantach i dupkach też. Zastanawiam się na jakim poziomie należało by ten post umieścić i do jakiej grupy zaliczyć autora. To że nie jest palantem czy tez dupkiem to juz wiadomo. Może lizusy i pochlebcy?

Pank zna wartość swoją i swoich prac... i robi swoje. Myślę, że order przyda mu się tak jak umarłemu kadzidło.
    Twoich komentarzy, Adso, to nie dotyczyło, bo one są merytoryczne. Nie mam powodów aby podlizywać się Pankowi, nawet go nie znam. Rozwaliła mnie po prostu mnogość czepialstwa przy ilości merytoryki.

Może nie powinienem dawać upustu swoim emocjom w tym wątku, ale to wrażenie po lekturze właśnie tego wątku.
    Ostatnio edytowane przez josif ; 15-03-2010 o 09:47 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Pank, zapodaj coś nowego bo się koledzy tak czepiają, jak conajmniej rzep psiego ogona Obejrzyjmy coś nowego.
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Proponuje wymienić przeglądarkę bo u mnie fotka ma bliżej do stanu z ps niż do tej z Twojej przeglądarki

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    259.

Tak swoją drogą, różnica między tym co pokazuje przeglądarka a stanem faktycznym jest dość znaczna.
    U mnie na monitorze zdjęcie z przeglądarki jest takie same jak z Twojego zrzutu ekranowego z PSa. No, chyba, że jeszcze później poprawiłeś zdjęcie na potrzeby przeglądarki.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Josif, nie ma co się spinać, komentarze są różne bo ludzie są różni, to nie jest bolączka tylko tego forum, publikując zdjęcia trzeba się liczyć z różnymi reakcjami. Dzięki za opinie, panowie.
    Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    U mnie na monitorze zdjęcie z przeglądarki jest takie same jak z Twojego zrzutu ekranowego z PSa. No, chyba, że jeszcze później poprawiłeś zdjęcie na potrzeby przeglądarki.
    Zdjęcie z przeglądarki powinno być takie jak z zrzutu z ekranu, pytanie tylko czy jak ściągniecie to zdjęcie i otworzycie w psie to będzie takie jak w przeglądarce?
    Ostatnio edytowane przez pank ; 15-03-2010 o 11:56 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Sprawdziłem tak jak napisałeś. U mnie zdjęcie w ps jest takie same jak w przeglądarce.
    Wniosek chyba taki, że to zależy od przeglądarki.
    Jak widzę masz jedynie słuszny system dla grafików ;p więc może to...

edycja zniknęła, gdzie są adminy?
    Ostatnio edytowane przez magart ; 15-03-2010 o 12:05 Powód: Automerged Doublepost
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Josif, nie ma co się spinać, komentarze są różne bo ludzie są różni, to nie jest bolączka tylko tego forum, publikując zdjęcia trzeba się liczyć z różnymi reakcjami. Dzięki za opinie, panowie.

Zdjęcie z przeglądarki powinno być takie jak z zrzutu z ekranu, pytanie tylko czy jak ściągniecie to zdjęcie i otworzycie w psie to będzie takie jak w przeglądarce?

Masz cos z przegladara. U mnie jest taka jak u ciebie w PS. Mam mozille , chyba naj naj nowsza , a czy cos jeszcze na to wplywa to nie wiem.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

to samo jest nie tylko w Photoshopie ale i w Lightroomie... tylko że tu są 3 warianty

1. zdjęcie w Lightroomie
    2. zdjęcie w ZoomBrowser
    3. zdjęcie w Przeglądarce

i kazde inne

Dzwoniłem z tym do Adobe powiedzieli że nie wiedzą co to jest itd...
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Firefox coś się nie lubi z OSX i przekłamuje kolory, chyba będę musiał się z safari przeprosić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

A to nie jest jakiś problem z zarządzaniem kolorów? Masz pokonfigurowane to w FF? Googlałeś za tym? Może to kwestia konfiguracji/pluginu pod jabłkowego lisa?

Strona 98 z 228 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108148198 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów