a ja cały czas mam nieodparte wrażenie inspiracji L.Gagą.. (co ktoś już napisał). Oczywiście wykonanie bdb.
a ja cały czas mam nieodparte wrażenie inspiracji L.Gagą.. (co ktoś już napisał). Oczywiście wykonanie bdb.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Faktycznie, nie doczytałem - no to moj entuzjazm nieco opadł, bo foty wybijaja sie raczej pomyslem ...![]()
No nic.. ładny kolor mięsa![]()
444 swietne. Zeby byla Lady GaGa to by Pank by musial modelce jakims stekiem wolowym przylozyc a tu gustownie, elegancko z szyneczka parmenska...
445 rządzi, jest piękne.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Piotr, popierniczyles cos w numeracji chyba
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 10-04-2011 o 23:24 Powód: Automerged Doublepost
Jedynie banding trochę zjadł tło. A na białych to mógłbyś chociaż trochę posprzątać :P
[QUOTE=michal_sokolowski
Piotr, popierniczyles cos w numeracji chyba[/QUOTE]
Wiem, zgadnij dlaczego nie mogę poprawić.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
jaki banding, ja tam nie widze.
na bialym paproszki wskazane - artystyczna nonszalancja, to lubie,
Mnie sie zdjecia podobaja, a najbardziej wlasnie 445.