Możliwe, będę się musiał rozejrzeć. Z tym że jak innym wyświetla się ok, to dramatu nie ma.
Możliwe, będę się musiał rozejrzeć. Z tym że jak innym wyświetla się ok, to dramatu nie ma.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank ,tez pracuje na Mac-u i umnie jest to samo, co innego przegladarka pokazuje a co innego program.
Co do zdjecia ,przyjemne, ale ja bym pozbyl sie tekstury ;-)
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Sprawdź jeszcze na Firefoxie 3.0.x a nie 3.5 czy 3.6 : http://canon-board.info/showthread.php?t=49488
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Robiłem dzisiaj sesyjkę narzeczeńską, życzeniem Pary było, żeby klimat obracał się wokół PRLu. Goodbye Jaruzelsky to na pewno nie będzie ale coś tam udało się zrobić. Na razie jedno.
260.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jest i mniejsza saturacja.
261.
Za PRL-a autobusy były czerwone a nie żółte. I zabytki na MDM-ie stały prosto a nie waliły się jak panny z pigalaka. I jak saturacja saturacją to i plam na zdjęciach też nie było a kolory były żywe tyle, że krótko. Meblościanki też były proste a nie powyginane w chińskie es.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Robienie dokładnej kopii epoki nie było moją intencją, a skombinowanie czerwonego berieta czy ogórka było poza granicami moich możliwości.