Strona 99 z 228 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 981 do 990 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Możliwe, będę się musiał rozejrzeć. Z tym że jak innym wyświetla się ok, to dramatu nie ma.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Pank ,tez pracuje na Mac-u i umnie jest to samo, co innego przegladarka pokazuje a co innego program.
    Co do zdjecia ,przyjemne, ale ja bym pozbyl sie tekstury ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A to nie jest jakiś problem z zarządzaniem kolorów? Masz pokonfigurowane to w FF? Googlałeś za tym? Może to kwestia konfiguracji/pluginu pod jabłkowego lisa?
    NIestety nie jest to żadna kalibracja. :-( PS i LR nie mają takowej kalibracji i Adobe - ich linia help`owa - potwierdziła mi że nie ma nic takiego i tak jest i nie ma jak tego zmienić.
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Firefox coś się nie lubi z OSX i przekłamuje kolory, chyba będę musiał się z safari przeprosić.
    Sprawdź jeszcze na Firefoxie 3.0.x a nie 3.5 czy 3.6 : http://canon-board.info/showthread.php?t=49488

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Firefox coś się nie lubi z OSX i przekłamuje kolory, chyba będę musiał się z safari przeprosić.

Potwierdzam Piotrze, mam identyczny problem ale już nauczyłem się "brać poprawkę" na te przekłamania, robiąc miniaturki do internetu
    Niemniej jednak jest to irytujące.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Miasto
    wawa

Domyślnie

Robiłem dzisiaj sesyjkę narzeczeńską, życzeniem Pary było, żeby klimat obracał się wokół PRLu. Goodbye Jaruzelsky to na pewno nie będzie ale coś tam udało się zrobić. Na razie jedno.
    260.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Zdjecie przyjemnie.
    Jak na PRL to bym zjechal troche z saturacja

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jest i mniejsza saturacja.
    261.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Zdjecie przyjemnie.
    Jak na PRL to bym zjechal troche z saturacja
    Za PRL-a autobusy były czerwone a nie żółte. I zabytki na MDM-ie stały prosto a nie waliły się jak panny z pigalaka. I jak saturacja saturacją to i plam na zdjęciach też nie było a kolory były żywe tyle, że krótko. Meblościanki też były proste a nie powyginane w chińskie es.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Robienie dokładnej kopii epoki nie było moją intencją, a skombinowanie czerwonego berieta czy ogórka było poza granicami moich możliwości.

Strona 99 z 228 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów