Ale domy na prosto to nie to samo co ogórek. To już pewnie leży w Twoich możliwościach? Nie mniej pomysł fajny.
Ale domy na prosto to nie to samo co ogórek. To już pewnie leży w Twoich możliwościach? Nie mniej pomysł fajny.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Fakt, MDM mogłem wyprostować.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To 2gie bardziej widzi mi sie kolorystycznie jesli mial byc PRL. Pank, pokaz cala serie, bo pojedyncze klatki w tym wypadku sa bez sensu![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Więcej będzie jak się uporam z obróbką, sesja była wczoraj. Nie musi być na raz bo nie robiliśmy żadnej historii więc ciągu przyczynowo-skutkowego nie ma żadnego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
261 Dobra stylizacja fajny klimat
Jak tak dłużej patrzę to szkoda że takie puste te regały - jakiś syfon czy szklana rybka by się przydała. Plakat trochę za stary w stosunku do magnetofonu chyba
Dobre zdjęcia! W końcu tekstura i obróbka w pełni mi pasuje do treści.
W mieszkaniu trochę pusto, ale ja nie doświadczyłem życia w PRLu, więc nie wiem![]()
No co Ty, nie wiesz że w sklepach nic nie było?![]()
Pierwsze fajne, ale w życiu nie kapnąłbym się, że o PRL chodzi. Drugi też fajne i zdecydowanie bardziej PRLTylko te miny takie mega sztuczne, odrazu czuć że pozowane..
Pepsi ze szklanej butelki nawet wtedy inaczej smakowała
Fotki super! Dawaj więcej!
450D.