No gdyby nie te dziargi i sznyty na tle to byłby naprawdę fajny kawałek fotografii.
No gdyby nie te dziargi i sznyty na tle to byłby naprawdę fajny kawałek fotografii.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sprawdziłem, to nie tekstura, tak się po prostu cień ułożył, nie wyłapałem, dzięki.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
263.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Zdjęcia we wnętrzu były robione w klubie "Skłot" na warszawskiej Pradze, niesamowita knajpa, 3 piętra w kamienicy, ostatnie to właśnie nie tknięte mieszkanie, mebelki są tylko poprzykręcane żeby goście nie zdemolowali.
Pank, ostatnie mega wypaśne. obróbka super
264.
Dziargi masz jednakowe na wszystkich zdjęciach. Ale Pałac fajnie wyszedł. W odróżnieniu od poprzedniego. Jak dla mnie zbyt centralnie i leci w prawo. Ale wiadomo jak to w klubie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
263 jest świetne! I te kominy za oknem!! Super. Plakat nad kuchenką trochę przeszkadza. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Chociaż wnętrze bardziej przypomina jakąś melinę, niż dom przeciętnego Kowalskiego z lat '80tych (:
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8