Je, szcze! Je, szcze!
Je, szcze! Je, szcze!
Piotrze, widzę, że sporo wyniosłeś z warsztatów u Adama i Kaliny
Zdjęcia bardzo na 'tak'.
Pozdrawiam,
Mariusz
204 jakos tak nie wiem no nie trafia calosc do mnie , w sensie kadru samego , 205 o wiele lepiej ;]
no comment...
no to 206.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
i 207.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ostatnie słabiutkie niestety ...w przeciwieństwie do większości ostatnio tu pokazywanych :-)
Dla mnie ta obróbka nie potrzebna przez nią tylko się wszystko zlewa ... niestety.
BTW bardzo przyjemnie obserwowało mi się Twój rozwój od ... do na prawdę ciekawego fotografa.
Pozdrawiam Szymon
Yerzu, dokładnie taka była koncepcja żeby było mało kontrastu i lekko się zlewało. Dzięki za komentarz, rozumiem że nie wszystkim musi się podobać.
Widzę sporo eksperymentu, hmm...
206 - wyraźnie strobistowa próba, ciekawe nawet i zabawne
207 - kurczę jakoś mieszane uczucia mam, takie trochę krzywe, takie trochę blade...
205 - bardzo podoba mi się kadr, ale znowu kolory/obróbka nie do końca coś... (chociaż może to wrażenie u mnie na laptopie teraz)
204 - tu z kolei nie wiem na ile jest przypadku a na ile przemyślanego humorystycznego kadru i też na ile obróbka/bw ratuje fotografię.
Ogólnie jak zwykle trzymasz poziom, choć różnie to z eksperymentami bywa. Ciekawi mnie jak by to wyglądało na papierze.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Ano takie, że najbardziej odstaje od serii w związku z obróbką. Włosy zlewają się z pióropuszem drzew, zbyt mocne światłocienie od lamp. W porównaniu np. z 205., które jest znacznie subtelniejsze.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl