Strona 301 z 608 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351401 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 001 do 3 010 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ale pomyślcie sobie za to jaki shutter lag

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    poza tym... to nie ma tak, ze body Canona nie trafia z ostroscia. zawsze trafia, chociaz czesciej tam gdzie ono chce, nie gdzie chce uzytkownik. no ale nie wolno wybrzydzac - wszystkiego miec nie mozna
    I tu jest miejsce na nową funkcję marketingową korpusów Canona - antycypacja punktu trafienia AF, i nie mam na myśli EC.
    Nie musi to działać, ważne żeby było, nowy firmware zawsze da userom szansę na to, że będzie poprawka.

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Placebo
    Nie, no właśnie popsuli, chyba, że chodzi Ci o siłę sugestii - naczytałem się na CB o kłopotach z Żytnią i teraz wydaje mi się, że popsuli?

;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    I tu jest miejsce na nową funkcję marketingową korpusów Canona - antycypacja punktu trafienia AF, i nie mam na myśli EC.
    znaczy sie, ze korpus zgaduje gdzie moglbys chciec ostrzyc?

to juz teraz tak jest, tylko sie nie nazywa ladnie antycypacja - ale tak czy siak chodzi o to, ze uzytkownik "chcial" ostrosc tam gdzie korpus ustawil.

z drugiej strony... nie tracmy wiary w marketing. Sony potrafi w reklamach bezczelnie wciskac "niskie szumy", to Canon tez z tej antycypacji bylby w stanie zrobic ficzer
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmleon Zobacz posta
    Nie, no właśnie popsuli, chyba, że chodzi Ci o siłę sugestii - naczytałem się na CB o kłopotach z Żytnią i teraz wydaje mi się, że popsuli?
    ;-)
    Szkodliwe placebo też istnieje i nazywa się Voodoo
    EOS - conditio sine Kwanon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    znaczy sie, ze korpus zgaduje gdzie moglbys chciec ostrzyc?
    To znaczy, że mając 1Ds 1D nie musisz już myśleć wystarczy trzymać i wciskać direct print lub rec movie
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Bywalec Awatar vidocq
    Miasto
    TST

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Szkodliwe placebo też istnieje i nazywa się Voodoo
    Raczej nocebo...
    pozdrawiam, vidocq

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Rewelacyjne wyniki Canona?

Wiadomośc na razie z drugiej ręki, ponoć Canon za ostatni kwartał ma rewelacyjne wyniki, głównie dzięki super sprzedaży 500d i 7d. Oczywiście globalnie, nie w Polsce

Domyślnie

Stabilizacja matrycy w Canonie??? Fajnie by było. Ciekawe tylko czy trafi ona do lustrzanek?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Wiadomośc na razie z drugiej ręki, ponoć Canon za ostatni kwartał ma rewelacyjne wyniki, głównie dzięki super sprzedaży 500d i 7d. Oczywiście globalnie, nie w Polsce
    Ja tylko mogę to potwierdzić (z trzeciej ręki ). Jest to raczej smutna wiadomość - konsekwencje są nietrudne do przewidzenia.

BTW: 7D się podobno w niektórych krajach sprzedaje lepiej niż xxD czy korpusy innych producentów z segmentu entry level. Wygląda na to, że marketingowcy trafili w dziesiątkę.
    Bardzo ciekawi mnie w związku z tym jak będzie wyglądał 60D.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 301 z 608 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351401 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów