Tylko po pierwsze ta pucha będzie kosztowała na starcie około 30 000 zł, więc nie wiem czy jest sens czekać. A po drugie w sierpniu konferencje to raz, ale mordercza Photokina nadchodzi też...
Tylko po pierwsze ta pucha będzie kosztowała na starcie około 30 000 zł, więc nie wiem czy jest sens czekać. A po drugie w sierpniu konferencje to raz, ale mordercza Photokina nadchodzi też...
Jakoś przygasły plotki na temat następcy EF 100-400/4,5-5,6 L IS USM. Miał być 80-400 z HIS i pierścieniowym zoomowaniem a tu cisza jak makiem zasiał.
Ja tam bym wolał 150-400 za to stałe światło, ale to nierealne... 80-400 miałby chyba szerszy rynek.
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
150-400 IS o czym Ty piszesz- coś przeoczyłem?
Co do tego że można kupić Nikona - to żaden argument. Dla wielu osób zmiana systemu to zbytni ambaras. Ja zwyczajnie wolę poczekać. Póki co mam czym robić zdjęcia. A poza tym w systemie Nikona o ile się nie mylę nie ma odpowiednika canonowego 100-400 więc nadal nie rozumiem tej sugestii.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Canon chce KUPIĆ medium format company![]()
the silence is deafening
Kapitan Wagner