wejscie Canona w 4/3 jest mniej wiecej tak prawdopodobne jak to, ze polski kosciol katolicki przestanie sie mieszac do polityki
po co? poza tym, ze to jest wet dream jakiegos uzytkownika 4/3 ze skrywanym marzeniem o Canonie
Przecież jest kilka zdań na ten temat:
http://www.usa.canon.com/dlc/control...rticleTypeID=5
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 13-01-2010 o 12:08 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
OK. W 5D MK III Canon zamiast poprawić AF doda na płytce filmiki, jak korzystać z przycisku AF-ON i fotografowac metodą kciuka. Podobny zabieg planowany jest w 3D (który przejmie AF z 5D), z tym, że tam wyświetlanie filmów instruktażowych na ekranie LCD będzie dostępne za pomocą specjalnego dedykowanego przycisku. Zadowoleni?![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
the silence is deafening
Robimy jakieś zakłady jakie szkło/szkła pojawią sie przy okazji premiery za miesiąc?![]()